Kotimainen Luna Kills mukaan kansainväliseen mobiilipelisuosikkiin

Kuva: Reelika Jarvekülg
MAINOS:Tiedote 5.3.2024

Alternative-yhtye Luna Kills on raivannut tietään määrätietoisesti raskaan musiikin kartalle ja nappasi juuri taskuunsa valtavan meriitin: yhtyeen single ja valtakunnallisilla radiokanavillakin useasti soinut deep cuts on valittu mukaan kansainväliseen, brittiläisen Space Ape Gamesin kehittämään mobiilipeliin Beatstar.

Poppia, rockia, r’n’b:tä, hiphoppia, alternativea ja elektronista musiikkia sisältävässä rytmiikkaan perustuvassa Beatstarissa käyttäjä pelaa kappaleita läpi keräten erilaisia pisteitä ja biisipalkintoja. Supersuositulla mobiilipelillä on 4,8 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja jopa miljoona päivittäistä pelaajaa. Koukuttava peli on ilmainen ja ladattavissa sekä Android-puhelimille että iPhonelle.

Koviksi geimereiksi itseään kutsuvat Luna Killsin jäsenet ovat luonnollisesti synkronointidiilistä haltioissaan.

”Oli todella siistiä, että meitä pyydettiin mukaan deep cuts -biisillä. Olemme itse vahvasti peliyhteisöissä mukana, ja se tekee tästä meille vieläkin spesiaalimpaa.”

Beatstar-peliin lisätään kappaleita kausittain muun muassa Tour Pass -palkintoihin, ja tämän kerran Tour Passiin lisättiin kappaleet seitsemältä artistilta: maailman striimatuimmalta artistilta The Weekndiltä, Post Malonelta, SZA’lta, CYRILiltä, INXS:ltä, Toby Sebastianilta ja Luna Killsiltä.

Luna Killsin viimeisin single, muutama viikko sitten julkaistu we were born to die, johdattelee yhtyeen myös ulkomaille, sillä bändi keikkailee seuraavaksi Suomen lisäksi myös Hollannissa: Luna Kills esiintyy huhtikuussa kolmella, osin jo loppuunmyydyllä keikalla avaten illat alankomaalaiselle Dear Mother -yhtyeelle tämän EP:n-julkaisukiertueella. We were born to diesta on nyt julkaistu myös lyriikkavideo.

Luna Kills live:

6.4. Tiivistämö, Helsinki, FI (+ St. Aurora + Without Warning)
17.4. Patronaat, Haarlem, NL* (sold out)
18.4. Oefenbunker, Landgraaf, NL*
19.4. Luxor Live, Arnhem, NL* (sold out)
30.6. Tuska Festival, Helsinki, FI
*supporting Dear Mother

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | WWW


Lähde: Ginger Vine Management & PR