Kotimainen DIRT julkaisi esikoisalbuminsa

Kuva: André Rodriguez
MAINOS:Tiedote 10.6.2022

Ranka Kustannuksen metalli- ja grunge-vaikutteista hardrockia soittavan DIRT-yhtyeen odotettu debyyttialbumi “Deadbeat” on julkaistu.

Kuuntele albumi musiikkipalveluissa: https://lnk.to/Td7l1F

Deadbeat on hyvin kunnianhimoinen debyyttialbumi, sillä halusimme tehdä levyn, joka esittelee kaikki DIRTin sävyt toiveikkaan heleästä raskaaseen ja synkkään. Äänitimme vuoden 2020 aikana yhteensä 16 biisiä, joista valikoitiin levylle nämä yhdeksän. Ne muodostavat yhtenäisen ja intensiivisen kokonaisuuden, joka on kuin matka DIRTin sielunmaisemaan. Deadbeat potkaisee viimein portit auki ja me pääsemme katsomaan, miten jengi ottaa meidät vastaan!”, kommentoi yhtye.

DIRT julkaisi uuden musiikkivideon “Circles” pari viikkoa sitten.

Debyyttialbumin tiimoilta yhtye keikkailee ahkerasti kuluvana vuonna; levynjulkkareita juhlitaan Tavastialla keskiviikkona 13. heinäkuuta, jonka jälkeen bändi lähtee kiertämään Suomea yhdessä Shiraz Lanen kanssa.

Suomen potentiaalisimpiin rocktulokkaisiin lukeutuva DIRT on ollut kovassa nosteessa jo vuodesta 2018; viisikon ensimmäinen single “Low Life” nousi heti ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on kerännyt yli miljoona toistokertaa Spotifyssa. Myös keikoilla käy kova kuhina; yhtye on täyttänyt Helsingin rock-klubit kiinnostuneilla katsojilla kerta toisensa jälkeen. Pandemian laitettua sekä kiertue- että festarisuunnitelmat uusiksi DIRT keskittyi äänittämään odotetun debyyttialbuminsa, joka julkaistiin Ranka Kustannuksen kautta.

Keikat:
13.07. HELSINKI, Tavastia (levynjulkkarit)

Kiertue Shiraz Lanen kanssa:
20.08. SEINÄJOKI, Rytmikorjaamo
26.08. TURKU, Utopia
27.08. LAHTI, Möysän Musaklubi
03.09. TAMPERE, Olympia
17.09. KOUVOLA, Pato Klubi
23.09. JOENSUU, Kerubi
30.09. KUOPIO, Sawohouse
01.10. KAJAANI, Kulma

DIRT on:
Aleksi Tiainen – laulu
Sebastian Frigren – kitara
Kappe Koutonen – kitara
Benny Raivio – basso
Alex Anttila – rummut

https://www.facebook.com/dirtbandofficial
https://www.instagram.com/dirtbandofficial/


Kuva: DIRT
Lähde: Ranka Kustannus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.