Tanna jatkaa uuden musiikin julkaisua “Alien”-singlen myötä

Promokuva: Jenni Naumanen
MAINOS:Tiedote 15.2.2024

Alkuperäisiin kasarirockin helmiin kuuluvalle Tannalle 2023 oli kaikkinensa onnistunut comeback-vuosi – uutta verevää musaa, hyvät arvostelut saanut Kohtalon tuulet -albumi ja paluu myös odotetuille keikoille onnistui hienosti syksyllä Mayday!-singlen siivittämänä.

Tanna on valmistautunut tarjoilemaan klassisen rockin ja AOR:n ystäville uutta hienoa musiikkia myös tänä vuonna. Hän kertoo kirjoittaneensa uusia lauluja roppakaupalla, ja vihjailee myös seuraavan levyn valmistumisesta. Sitä ennen keskitytään kuitenkin huomenna julkaistavaan Alien-singleen.

”Alien-kappale on täysin omasta kynästäni peräisin. Se kertoo ulkopuolisuuden tunteesta, mikä varmasti on hyvin tuttu jokaiselle jossakin vaiheessa elämää”, Tanna kertoo.

Tänä vuonna on uuden musiikin ja keikkojen lisäksi luvassa myös esiintymisiä festareilla. Varmistetut festivaalit näet alta. Lisää päivämääriä luvassa lähiaikoina.
15.6. – Toprock, Oulu
29.6. – Lankafest, Puolanka
6.7. – River Rock, Taivalkoski

FACEBOOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Jenni Naumanen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.