Routaraja julkaisi uuden singlen “Monta matkaa”

Tiedote 12.5.2023

Ässä Recordsin viime vuonna kiinnittämä Routaraja on Joensuusta ponnistava yhtye, joka ammentaa inspiraationsa suomirockin klassikkobändien sekä iskelmän maailmoista. Yhtye julkaisi Ässä Recordsin tallista viime syksynä ensimmäisen singlen Tänä yönä tanssitaan.

Yhtye julkaisi tänään tunteikkaan uuden singlen Monta matkaa, joka seisoo tukevasti yhtyeen omalla maaperällä – perinteisen suomirockin ja kaihoisan iskelmän välimaastossa.

”Monta matkaa -biisin sanoitus kertoo rakastumisen tunteesta, mutta myös pitkän liiton salaisuuksista ja toiveikkuudesta. Monta matkaa meillä vielä on -lause tuli kappaleeseen laulajan pienten tyttärien hokemasta automatkoilla: Isi, onko vielä monta matkaa?

Kappale on tehty Kantri Asikaisen ja Matti Mustalammen toimesta porilaisessa hotellihuoneessa keikkamatkalla syksyllä 2020.  Siitä se sitten Routarajan Corkyn Tehtaaksi nimetyllä treeniksellä muotoutui nykyiseen muotoonsa tämän päivän suomirockiksi!”, yhtye kertoo.

Routaraja on 15-vuotisen uransa aikana julkaissut täyspitkät albumit Poikamiehen päiväkirja sekä Vielä Miestä Tarvitaan. Yhtyeen edellinen julkaisu Viimeinen malja -EP julkaistiin vuonna 2020.

Routaraja on:
Matti Mustalampi – laulu
Kosti T. Rautamäki – kitara
Kantri Asikainen – kitara
Juice Stenmark – basso
Reiska Pankakoski – rummut

ROUTARAJA | FACEBOOK | INSTAGRAM |TIKTOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.