Näyttelijä Ilkka Heiskanen tähdittää Crimson Sunin musiikkivideota “Feed The Fire”

MAINOS:Tiedote 29.4.2022

CRIMSON SUN palaa pelikentille kahden pandemiavuoden päätteeksi. Bändi potkii ovet sisään uudella, nimeä Feed The Fire kantavalla sinkullaan ja näyttää jälleen kerran, millaista on ultratarttuvien kertosäkeiden sävyttämä, ajanmukainen soundi.

Kymenlaaksolaisorkesteri, taitavan laulajansa Sini Seppälän johdolla, on ollut jo vuosia merkattuna asiaan vihkiytyneiden metallitietäjien veikkauskupongeissa seuraavasta ilmiöksi kasvavasta bändistä. Isotkaan lavat eivät ole Crimson Sunille vieraita, sillä se on lämmitellyt muun muassa sellaisia nimiä kuin Epica, Poisonblack ja Omnium Gatherum, sekä esiintynyt suurimmalla osalla Suomen merkittävistä metallifestareista. Samaan aikaan bändi on avannut ulkomaanpelinsä tekemällä täsmäiskuja Euroopan klubeilla.

Crimson Sunin vuonna 2015 julkaistu esikoisalbumi Towards The Light otettiin vastaan erinomaisin arvosteluin sekä kotimaisessa että ulkomaisessa mediassa, ja sitä kutsuttiin jopa vuoden debyyttilevyksi. Arvostelumenestys jatkui myös vuonna 2020 julkaistun kakkosalbumi Fatesin tiimoilta ja bändi kiinnitettiin kesän merkittävimmille hevifestivaaleille – joita ei lopulta pandemian vuoksi koskaan päästy järjestämään.

Laakereilleen jäämisen sijasta Crimson Sun päätti käyttää korona-ajan tuotteliaasti ja kirjoittaa uransa toistaiseksi vahvinta ja monipuolisinta musiikkia. Luovan prosessin lopputulos Feed The Fire ja yhteistyö tanskalaisen voimakaksikon – laulaja-lauluntekijä Christopher Stjernen ja Grammy-palkintoehdokas Jacob Hansenin kanssa julkaistiin tänään.

Jonin energiseen sävellykseen haluttiin biisiin sopiva teksti, jossa olisi positiivinen fiilis sekä tarttuva kertsi. Mielestäni tässä kyllä onnistuttiin erinomaisesti. Feed the Firen lyriikoiden ajatus lähti henkilöstä, joka nousee lavalle ja voittaa kaikki pelkonsa. Vaikka yleisö on jo päähenkilön puolella, täytyy silti ottaa se ratkaiseva askel kohti tuntematonta ja ruokkia sisäistä tulta menestyäkseen” yhtyeen rumpali Antti Rantavuo toteaa.

Lyriikoiden yhteys musiikkivideoon tulee omia demoneita vastaan taistelusta ja idea jalostettiin käsikirjoitukseksi levy-yhtiön Jani Wilundin, ohjaaja Joel Korhosen ja bändin yhteistyönä.

Kun näimme ensimmäistä kertaa musiikkivideon käsikirjoituksen, oli koko bändi haltioissaan, sillä nyt luvassa olisi meiltä jotakin todella erilaista ja yllättävää. Ja mikäpä olisikaan osuvampi paikka taistella näitä kappaleessa esiintyviä omia demoneitaan vastaan kuin mielisairaala. Tarinaosuuden kuvauslokaatioksi valikoitui Kellokosken entinen mielisairaala Tuusulassa. Väitän, ettei kukaan olisi osannut odottaa, että seuraava musiikkivideomme olisi kuin suoraan kauhuelokuvasta!”, laulaja Sini Seppälä kertoo.

Meillä oli kuvauksissa erinomainen tiimi, ja olihan se nyt mielettömän hienoa päästä näyttelijälegenda Ilkka Heiskasen potilaaksi! Ilkka ja ilkikurista hoitajaa näytellyt hoitaja, Sini Lindholm olivat vastanäyttelijöinä mitä parhaimmat, ja Joelin ohjauksessa kuvaukset sujuivat kaikkiaan jouhevasti ja lopputulos on näyttävä. Nyt voimme vain ihailla kuvauspäivän antia, emmekä malta odottaa, millaisen vastaanoton video saa!”, videon pääosaa näyttelevä Seppälä lisää.

Yhtye on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Gramophone Records Finlandin kanssa ja valmistelee parhaillaan ensi vuoden alkuun kaavailtua kolmatta albumiaan.

Linkit:

Kotisivuthttps://www.crimsonsun.fi/
Instagramhttps://www.instagram.com/crimsonsunband/
Facebookhttps://www.facebook.com/crimsonsunband
YouTubehttps://www.youtube.com/c/CrimsonSun

Lähde: One Step Ahead Promotion Oy

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.