DropClub Vol 3. hemmottelee mustan metallin ystäviä marraskuussa

MAINOS:Tiedote 29.9.2023

Turun musiikkikenttää rikastuttanut tapahtumasarja DropClub päättää vuoden 2023 klubi-illat tummiin tunnelmiin ja lavalle nousevat Havukruunu, Vermilia ja Einvigi.

DropClub on Utopiassa järjestettävä elävän musiikin klubi, joka erikoistuu rockin, punkin ja metallin alalajeihin.

Vuoden kolmantena ja viimeisenä klubi-iltana marraskuista kaamosta tullaan vaalimaan kolmen kivenkovan kotimaisen black metal orkesterin voimin.  Illan pääesiintyjänä toimii viime aikoina harvakseen esiintynyt legendaarinen Havukruunu, joka soittaa ensimmäistä kertaa Turussa sitten vuoden 2018. Bändi esiintyi tänä vuonna Euroopan suurimmilla metallifestivaaleilla Wacken Open Airissa.

Illan toinen bändi Vermilia on ehtinyt Turussa tänä vuonna esiintymään Metallivuoren päälavalla. Kovassa nosteessa oleva bändi on soittanut 2023 myös Tuskassa ja kotimaan rajojen ulkopuolella Saksassa, Puolassa ja Slovakiassa.

Iltaman aloittaa paikallinen Einvigi, joka julkaisi 2022 upean ja kehutun “Yö kulje kanssani levyn”.

Tapahtumanjärjestäjä West Coast Empire on turkulaisten rock-muusikoiden perustama kulttuurialan yritys, jonka tavoite on edistää ja elävöittää raskaan musiikin kenttää Turussa ja muualla Suomessa.

“West Coast Empire on perustettu vahvistamaan turkulaista live-musiikkiskeneä ja tuottamaan laadukkaita rock-tapahtumia ympäri Suomea. Haluamme erikoistua itsellemme rakkaisiin musiikin alalajeihin kuten punkkiin, metalliin ja rockiin.” Yrityksen toimitusjohtaja, kulttuurituottaja Jussi Heikkinen kertoo.

DropClubien tapahtumapaikkana toimii Humalistonkadulla sijaitseva Utopia, jonka legendaarisessa kiinteistössä ovat aiemmin toimineet mm. Gong ja Turun klubi.

DropClubien liput alk. 16€:

25.11.2023 Black Metal: Havukruunu, Vermilia, Einvigi

https://www.facebook.com/events/259733133660178


Lähde: West Coast Empire