Post-punkin kulttinimi Grave Pleasures julkaisi vinksahtaneen bilebiisin

Tiedote 22.2.2023

Uskollisen ja kansainvälisen seuraajakunnan itselleen kerännyt suomalainen Grave Pleasures on kolmannen studioalbuminsa julkaisun äärellä. Huhtikuun 21. päivä Century Median kautta julkaistava Plagueboys seuraa yhtyeen vuonna 2017 julkaisemaa, klassikoksi muodostunutta Motherblood-albumia.

Nyt David Fittin luoman musiikkivideon kanssa julkaistava single Heart Like A Slaughterhouse toimii kappaleen säveltäneen kitaristi Aleksi Kiiskilän mukaan täydellisenä soundtrackina hämäräperäisille bileille:

Heart Like a Slaughterhouse on kuin luotu vinksahtaneisiin keskiyön tanssibileisiin. Se houkuttelee hyppäämään pää edellä levottomaan, psyko-hypnoottiseen hurmioon ja joraamaan pitkin huonetta kuin osittain sulanut, henkiin herännyt vahanukke.”

Tulevalta albumilta kuultiin viime kuussa ensimmäinen single Society Of Spectres, joka sai seurakseen Tekla Vályn ohjaaman musiikkivideon.

Postapokalyptisestä tuhosta ja kaaoksesta inspiraatiotaan ammentava yhtye on julkaissut Motherbloodin lisäksi debyyttialbuminsa Dreamcrash (2015), sekä Roadburn Festivaaleilla äänitetyn livelevyn Doomsday Roadburn (2019). Grave Pleasures on tehnyt myös mittavia kiertueita mm. Killing Joken, Convergen sekä Ministryn kanssa.

Albumin julkaisua juhlitaan spesiaalikeikalla huhtikuun 28. päivä Kulttuuritehdas Korjaamon Kulmasalissa Helsingissä. Liput myy Tiketti. Edellisenä päivänä yhtyeen voi käydä katsastamassa Tampereen Yo-talolla.

Plagueboys -kappalelistaus:
1. Disintegration Girl
2. Heart Like A Slaughterhouse
3. When The Shooting’s Done
4. High On Annihilation
5. Lead Balloons
6. Imminent Collapse
7. Society Of Spectres
8. Conspiracy Of Love
9. Plagueboys
10. Tears On The Camera Lens

GRAVE PLEASURES | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.