Crest esittäytyy uudella hawaiicore-tyylillään – “Aloha” musiikkivideo julkaistu

Promokuva: Guilty Visuals
MAINOS:Tiedote 12.10.2022

Turkulainen Crest julkaisee uuden EP:n Riptide marraskuun 18. päivä Inverse Recordsin kautta. EP:n ainoa singlelohkaisu Aloha julkaistiin tänään ja asianmukainen musiikkivideo on nähtävissä alla:

Aloha videoineen on trooppisen meren lämmin, mutta raikas tuulahdus nykyaikaiselle metallikentälle. Tyyliltään Aloha kiteyttää hyvin Crestin uuden, modernin ja perinteisiä genrerajoja rikkovan tyylin. Crestin musiikissa kuuluu suoraviivainen moderni metalli, mutta emme ole pelänneet lisätä progressiivisempia mausteita mukaan. Crest on nimennyt oman genrensä Hawaiicoreksi, joka tulee näyttävästi esiin myös yhtyeen visuaalisessa ilmeessä.
 
“Vuonna 2022 Crest on vihdoin valmis esittelemään Hawaiicore – spektaakkelin maailmalle ja samalla tuomaan iloa ja väriä metalliyhteisöön. Työstimme yli kaksi vuotta uutta Riptide – EP:tä sekä bändin uudelleenbrändäystä, ja emme malta odottaa että ihmiset kuulevat lopputuloksen. Ensimmäinen maistiainen “Crest 2.0:sta” tulee olemaan uusi musiikkivideomme ‘Aloha’.”
-Eepi Karppinen / rumpali
Kuuntele/osta Aloha single: https://push.fm/fl/crest-aloha
Kokoonpano:
Juuso Javanainen, kitara
Eepi Karppinen, rummut
Tero Loponen, kitara
Teemu Lehtonen, basso
Mano Mannila, laulu

Lähde: Inverse
Promokuva: Guilty Visuals

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.