Presidenttikuningas – Verta ja sirpaleita EP (2024)

MAINOS:Tunnelmallisen kaihoisa ja hieman erikoisesti nimetty Presidenttikuningas on kotimaisen s.e.r.-yhtyeen Simo Rantasen ja James Doylen projekti. Kaksikon debyytti-EP “Verta ja Sirpaleita” koostuu neljästä fiilistelypalasta, joissa yhdistyy suomirockin elementtejä melankoliaa unohtamatta.

EP:n avaava “Vapaa” on angstisen tunnelmallinen suomirock-laulu, jonka videon voit katsoa arvion alta. “Alttari”-biisi on nelikon voittaja, josta löytyy sopivassa suhteessa punk- ja metallivivahteita hienon ja tarttuvan kertsin kera. Muutoin meininki on huomattavasti rauhallisempaa. Seesteinen ja herkkä seilailu “Sosiaalisesti yksinäinen” tuntuu hieman irralliselta palalta, mutta mahtuu muottiin. “Taas paleltaa” on voimaballadi, joka voisi toimia paremmin suuren luokan tuotannolla. Yli seitsemänminuuttiseen kappaleeseen mahtuu paljon käänteitä.

Kyllähän tätä mielellään kuuntelee ja taustojen kosketinosuudet tuovat sopivaa syvyyttä muuten hieman rosoiseen soundiin.

Kuuntele EP: https://linktr.ee/presidenttikuningas

https://www.facebook.com/presidenttikuningas

 

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.