Uusia singlejä tarjoilevat Blackment, Black Dreams, Frozen Factory, Fire From The Gods, vvvsv pvlvv, Luna Kills, Prodigal Sons

Tarjolla uusimpia singlejä.
Tarjolla uusimpia singlejä.

Blackment

Hyvinkääläinen vuonna 2014 perustettu metalliyhtye Blackment julkaisee debyyttialbuminsa Plains of Oblivionin 9. päivänä syyskuuta. Nyt yhtye julkaisi singlen ”Cloud”.

“Clouds edustaa albumin kevyempää osastoa ja on tyyliltään aika rock”, kappaleen kirjoittanut kitaristi Saalas Ruokangas kertoo. “Muistan kuunnelleeni paljon erityisesti Happoradiota, kun tein tätä biisiä, ja joku tarkkakorvainen voi sieltä vaikutteita huomatakin. Toki soppaan on lisätty tarttuvien melodialinjojen vastapainoksi myös Blackmentin tyyliin sopivia kimurantteja kitarariffejä ja synkempää poljentoa.”

Blackment on:
Sami Vuorenheimo – Laulu
Saalas Ruokangas – Kitara & Taustalaulu
Allan Välimaa – Kitara
Väinö Huhtanen – Basso & Taustalaulu
Sebastian Nyandoto – Koskettimet & Taustalaulu
Akseli Aalto – Rummut

Facebook | Instagram | Spotify

Lähde: Ginger Vine Management & PR


Black Dreams

Melankolian mestareiksikin tituleerattu kotimainen Black Dreams on julkaissut uuden singlen ”Running Blood” kahden vuoden hiljaisuuden jälkeen. Kappale on tarina henkilöstä, joka saa tarpeekseen ihmiskunnan pahuudesta ja päättää hylätä Jumalansa. Nyt kohtalo on omissa käsissä.

Linkit:
Lähde: Inverse

Frozen Factory

 

Alternative metallin ja progressiivisen rockin välimaastossa seikkaileva Helsinkiläinen Frozen Factory julkaisi lisää esimakua syyskuun 23. päivänä julkaistavalta Of Pearls And Perils -albumiltaan. Loud, Lazy, Late -singlen jatkoksi nyt julkaistu uusi biisi Host With the Most kumartaa entistä selkeämmin esimerkiksi Alice in Chainsiin, Iron Maideniin sekä Ghostiin päin. Tekstiensä puolesta kappale haluaa ravistella hereille heitä, jotka odottavat löytävänsä tuonpuoleisesta elämää kuoleman jälkeen.

Frozen Factory on:
Stephen Baker – laulu
Mici Ehnqvist – kitara
Johnny Koivumäki – kitara
Tomi Hassinen – basso, koskettimet
Marianne Heikkinen – rummut

FROZEN FACTORY | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR


Fire From The Gods

Euroopan kiertueensa Saksasta, Rock am Ring -festivaaleilta aloittavan Fire From The Godsin uusi single SOS lataa tiskiin kritiikkiä poliittisen ilmapiirin nykytilasta. Texasin metalliylpeyden laulaja AJ Channer avasi uuden kappaleen sanomaa seuraavanlaisesti:

”Elämän myötä tulemme kohtaamaan paljon haasteita, ja jotkin noista haasteista voivat vaikuttaa ylitsepääsemättömiltä. Silloin kohtaamme sen pisteen, jossa tunnemme hukkuvamme. Valitettavasti meillä ei välttämättä ole ketään pelastamassa meitä sillä hetkellä, vaan meidän täytyy pelastaa itse itsemme.”

Linkit:

FIRE FROM THE GODS | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Lähde: Ginger Vine Management & PR


vvvsv pvlvv

Kevytheviyhtye vvvsv pvlvv (lausutaan vaasa palaa) on julkaissut musiikkivideon ”en tiedä, mutta toivon” -singlestä. Musiikkivideo on kuvattu Vaasan tunnetuimmassa yökerhossa, Club Fontanassa. ”en tiedä, mutta toivon” -biisi ja sen musiikkivideo kertovat paniikkikohtauksista, häpeästä ja opiskelijabileistä. Hetkinen… opiskelijabileistä?
Linkit   Spotify  |  Instagram
Lähde: vvvsv pvlvv

Luna Kills

Kuopiolainen Luna Kills julkaisee uutta musiikkia! Aiemmin keväällä yhtye toi ilmoille modernin singlen here for the drama, joka nousi useille Spotify-listoille ja valittiin radiokanava YleX:n viikon tehobiisiksi. Kolmeen minuuttiin pakattu tuore good guy -single tarjoilee jälleen nykyaikaista soundia, paksusti potkivia riffejä ja viiltävän teräviä lyriikoita.

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK

Lähde: Ginger Vine Management & PR

Prodigal Sons

Vuonna 2016 kokoonpanonsa vakiinnuttanut Prodigal Sons on melodista hard rockia soittava yhtye, jonka kunnianhimoisena päämääränä on tehdä maailman parasta rockia. Bändin luoman reseptin mukaan biisin täytyy olla tarttuva, ärsyttävä, rakastettava, tunnistettava ja ennen kaikkea se pitää tehdä hyvin. Vuosien kokemuksella tonttinsa hoitavat soittajat ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa.
Yhtye julkaisi uuden singlen ”Revival”:

Yhtye julkaisi ensimmäisen neljän biisin EP:n Oceans vuonna 2018. Koronan myötä bändihomma jäi odottamaan vähemmän nuhaista aikaa, joka alkaa nyt. Prodigal Sons vihjailee myös uuden materiaalin olevan jo valmiina, joten lisää tätä herkkua on luvassa varmaan jo tämän vuoden aikana!

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.