Helsinki Must be Destroyed 5 -festivaali tulee jälleen ja rytinällä

MAINOS:

Tiedote 19.11.2023

Viidettä kertaa järjestettävä Helsinki Must be Destroyed eli HMbD tulee jälleen, ja line-up on täynnä huippukovia bändejä. Tällä kertaa festivaali järjestetään kaksipäiväisenä pe 2.2.2024 ja la 3.2.2024 Helsingin keskustan On the Rocksissa.

Festivaalin perjantain pääesiintyjänä on tamperelainen hardcore-legenda RIISTETYT ja lauantain pääesiintyjänä norjalainen toilet rock/punk -yhtye CHEMTRAILS OSLO.
Chemtrails Oslon ja Riistettyjen lisäksi festareilla esiintyvät göteborgilainen vauhtirock-ryhmä Upploppet, kotkalainen hardcore/metal-yhtye Heathen Hearts, helsinkiläiset rockiin ja kimallukseen luottava Likaiset Pikkarit, action rock -bändit Rokets ja Bad Dog sekä crossover-bändi The Leftovers, espoolainen groovemetalliorkesteri Supreme Court ja turkulainen punkrock-bändi Persoonallisuushäiriö.
Tarkempia tietoja tapahtuman Facebook sivuilla:
https://fb.me/e/11T6Z8Yuh

Liput ovat myynnissä nyt. Varmista paikkasi vuoden parhaissa bileissä ostamalla ennakkolippusi Tiketistä.
Kahden päivän liput:
Vain ennakkoon: 49,50 € + narikka 3,50 €
Yhden päivän liput:
Ennakkoon: 27,50 € + narikka 3,50 €
Liput ovelta: 32,50 € + narikka 3,50 €

Molempina iltoina saat samalla lipulla juhlaa koko yöksi, kun keikkojen jälkeen jorataan vielä disco, jossa Turbo DJ:t ammentavat tanssittavaa musiikkia punkin, eurodancen, kasaridiscon, rokin ja industrialin maailmoista. Jos tulet vain discoon, lippujen myynti ovelta alkaa klo 23.30 ja ne maksavat 6 €, sisältäen narikan (3,50 €).
Virittäydy festaritunnelmaan kuuntelemalla festareiden omaa soittolistaa Spotifyssä:
https://open.spotify.com/playlist/7lmFATIgBb8E0pnMZy36zn…

Bändit – perjantai 2.2.2024:
The Leftovers
Persoonallisuushäiriö
Rokets
Riistetyt
UpploppetBändit – lauantai 3.2.2024:
Supreme Court
Heathen Hearts
Likaiset Pikkarit
Bad Dog
Chemtrails Oslo

Yhteistyössä mukana: Soundtools, Fat Lizard Brewing Company, Hiisi Panimo ja Nokian Panimo. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Lähde: Helsinki Must be Destroyed