Ruotsalainen Stone Of Duna on julkaissut kolmannen singlen “The Seven Aspect Snake” – “TOOLia stoneristi”

Tiedote 19.5.2023

Kotimaisen Rockhopper Agencyn kanssa yhteistyön aloittanut ruotsalainen Stone Of Duna on julkaissut kolmannen singlen “The Seven Aspect Snake” tulevalta debyytti-EP:ltään. Progressiiviseksi stoneriksi musiikkinsa luokitteleva göteborgilaisyhtye yhdistelee taitavasti kimuranttia riffittelyä, tarttuvia melodioita ja pölynkatkuisen pörisevää stoneria. Bändi on kuin ToolQueens Of The Stoneage ja kotimainen Wheel samassa paketissa. Yhtyeen kaksi aiempaa singleä “Stygian Slumber” ja “Deathbright” ovat ehtineet aiheuttaa ansaittua kuhinaa hämmentävän korkeatasoisella ja kunnianhimoisella otteellaan.

Stone Of Duna sai alkunsa vuonna 2021, kun kolme lapsuudenystävää Max, David ja Arvid lyöttäytyivät yhteen Grimner-yhtyeessä aiemmin vaikuttaneen laulajakitaristi Marcuksen kanssa. Yhtye on hionut progressiivista stoneriaan rauhassa ennen sen tuomista päivänvaloon. Tekeillä oleva viiden kappaleen EP tulee olemaan polveileva trippi kaikille musiikkinsa rouheana nauttiville.

Kokoonpano:
Marcus Asplund Brattberg – kitara, laulu
David Wijing – rummut, laulu
Arvid Enemar – basso
Max Hed – kitara
Lähde: Rockhopper
Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.