Power metal -yhtye Manimal (SWE) ensimmäistä kertaa Suomeen

Kuva: Manimal

Tiedote 6.5.2022

Ruotsalainen heavy/power metal -yhtye Manimal saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen kesäkuussa. Muun muassa Judas Priestiin ja King Diamondiin verrattu göteborgilaisyhtye esiintyy perjantaina 17.6. Nokian Tuhdimmilla Tahdeilla ja lauantaina 18.6. Helsingin On The Rocksissa. Illan avaavat progemetalliyhtye Psychework ja power metalia tahkoava Silver Bullet. Liput keikoille ovat myynnissä nyt.
Tärykalvoja koettelevasta falsetistaan tunnetun solisti Samuel Nymanin ja kitaristi Henrik Stenroosin luotsaama Manimal on julkaissut neljä albumia saksalaisen suuren AFM Recordsin kautta. Levyistä viimeisin, vuoden 2021 lopussa julkaistu ”Armageddon”, on noussut arvostelumenestykseksi maailmalla ja siivittää vuodesta 2009 operoineen yhtyeen vihdoin Suomeen. 20-vuotisesta urastaan ja useista Euroopan kiertueistaan huolimatta Manimal ei ole ennen esiintynyt Suomessa.
On The Rocksin illasta tulee todellinen mestarivokalistien näytös, sillä Manimalia ennen lavalle nousee Antony Parviaisen johtava progemetalliyhtye Psychework. Uutta albumia parhaillaan valmisteleva Psychework on julkaissut viime aikoina kolme lupauksia herättävää singleä: ”Enemy Inside the Wire”, ”Victorious” ja ”Abandoned”. Illan avaa pitkän linjan konkareiden kokoama power metal -yhtye Silver Bullet
MANIMAL Suomessa:
Pe 17.6.2022 Tuhdimma Tahdit, Nokia (+ Amaranthe, Stam1na, Stratovarius ym.)
La 18.6.2022 On The Rocks, Helsinki (+ Psychework, Silver Bullet)
Lähde: Master Events
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.