Less Than Three esittelee uuden kokoonpanonsa julkaisemalla singlen “Random Value” tulevalta EP:ltä

Kuva: Teppo Ristola
MAINOS:Tiedote 11.11.2022

Modernia metallia djent-vivahteilla soittava kotimainen Less Than Three julkaisee neljän vuoden hiljaiselon jälkeen singlen nimeltä “Random Value”, joka tarjoilee maistiaisia 18. marraskuuta ilmestyvältä “Another Random Value” -EP:ltä.

EP julkaistaan kotimaisen Omnicult Recordsin kautta. Kappale esittelee myös yhtyeen päivitetyn kokoonpanon, jossa laulajan paikkaa pitää Mikko Herranen (Misterer, Velcra) ja lyyrikkona toimii Pekka Okuloff (Ghoul Patrol). Kitaroinnista vastaavat edelleen Ari-Pekka Repo ja Jesse Soiletsalo ja rumpujen takana on Samuli Mikkonen (Korpiklaani, Profane Omen).

“Random Value” on kuvaus teknologia-uskonnon tulevasta profeetasta, joka kohtaa kammottavia paljastuksia kylmästä jumalattomasta universumista ja sen sietämättömästä kosmisesta epävarmuudesta. Kappale edustaa bändin nopeampaa ja aggressiivisempaa tuotantoa tarttuvia melodioita kuitenkaan unohtamatta.

Kokoonpano:
Mikko Herranen – Laulu/Lyriikat
Ari-Pekka Repo – Kitara
Jesse Soiletsalo – Kitara
Pekka Okuloff – Lyriikat
Samuli Mikkonen – Rummut

https://www.facebook.com/LessThanThreeBand/
https://www.instagram.com/lessthanthreemetal/
https://www.youtube.com/@lessthanthreeband


Kuva: Teppo Ristola
Lähde: Omnicult Records

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.