Skenesalissa koetaan tänä viikonloppuna Louhela Jamien etkot ja jatkot

Kuva: Pasi Rytkönen
MAINOS:Tiedote 27.5.2024

Louhela Jam x Hella-klubi x Skenesali x Velmu, siinäpä vasta paketti! Paikalliset musiikkiaktiivit yhdistävät voimansa tänä viikonloppuna Skenesalissa järjestettäviin Louhela Jam etko- ja jatkoklubeille. Klubit ovat pääsymaksullisia ja ikärajaltaan K-18 poiketen itse festarista, joka on ilmainen koko perheen tapahtuma. Tapahtumasarja kantaa nimeä LouHellaJam-klubit.

Perjantai 31.5. on kahden suurenmoisen lauluntekijän soolokeikkojen ilta. Tapahtuman avaa Samae Koskinen, joka esiintyi ensikerran Louhela Jameissa lähes 20 vuotta sitten. Uunituore albumi “Mä näin unta, että kaikki meni hyvin” esittelee suurelle yleisölle kokonaan uuden Samaen, jolla löytyy rutkasti painavia sanoja. Klubin huipentaa ihmeellinen ja ainutlaatuinen Viitasen Piia. Myös Piia julkaisi vastikään uuden upean albuminsa “Ihmisen aika”, joka vankistaa Viitasen asemaa kotimaisten indieartistien terävimmässä kärjessä.

Lauantaina 1.6. Superunknowns esittää kovimmat grungeklassikot kultaiselta 90-luvulta. Samana iltana kuulla Helsingin rock-piireissä mainetta niittänyt Lovers Left Alive. Kun Louhela Jamin ohjelma loppuu sunnuntaina 2.6., jatkot alkavat Skenesalissa. Esiintymässä on juuri uuden albumin julkaissut Mara Balls, jonka keikoilla virtaa hiki, kyyneleet ja rakkauden voimavirta!

Skenesali on osa aivan Myyrmäen juna- ja bussiaseman vieressä sijaitsevaa Myyräncolo-kulttuuriyrittäjyystaloa. Värikkään historian omaavan yli 250-paikkaisen musiikkiklubin lisäksi talossa sijaitsee mm. tunnettujen taiteilijoiden ja muusikoiden työtiloja sekä monipuolinen Lobby Myyrmäki -jazzklubi. Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu ry järjestää tilassa omia monipuolisia ja ikärajattomiakin tapahtumailtoja. Hella-klubi on paikallisista rokkareista koostuva kollektiivi, joka järjestää omia klubi-iltoja Skenesalissa yhteistyössä Velmun kanssa. Klubeilla on nähty paikallisten nimien lisäksi klassikkoyhtyeitä kuten Melrose ja Hearthill.

 

Pe 31.5. LouHellaJam Klubi vol.1 – Samae Koskinen, Viitasen Piia

Ovet 19:00, Samae Koskinen 20:00, Viitasen Piia 21:30

Liput 20/22€

 

La 1.6. LouHellaJam Klubi vol.2 – Lovers Left Alive, Superunknowns

Ovet 19:00, Lovers Left Alive 20:30, Superunknowns 22:00

Liput 15/17€

 

Su 2.6. LouHellaJam Klubi vol.3 – Mara Balls

Ovet 21:00, Mara Balls 22:00

Liput 16/18€

 

Linkit:

Louhela Jam

Kotisivut

Myyyräncolo

Lähde: Myyräncolo