Progemetallin soihdunkantaja Soen julkaisi perjantaina ilmestyvän albuminsa viimeisen singlen “Violence” musiikkivideon kera

Kuva: Jeremy Saffer

Tiedote 30.8.2023

Kuudennen täyspitkän studioalbuminsa lähestyvään julkaisuun valmistautuva ruotsalainen Soen julkaisi viimeisen singlen kovia odotuksia herättäneeltä “Memorial” -albumiltaan, jonka yhtye julkaisee Silver Lining Musicin kautta. Musiikkivideon kanssa julkaistava “Violence” on synkissä vesissä uiva kappale, joka käsittelee väkivaltaa ja sen eri muotoja.

Spotify: https://open.spotify.com/album/69QHsFQzpLV99zHurU1A6f

”Violence käsittelee pakottamisen eri keinoja, oli kyse sitten fyysisistä tai henkisistä keinoista. Väkivaltaa käytetään joskus myös erittäin hienovaraisesti tavoilla, jotka eivät anna tilaa reaktiolle siinä hetkessä, mutta ne ajan kuluessa ne tuhoavat itsevarmuutesi ja itsetuntosi” ,laulaja Joel Ekelöf kertoo.

Uraansa tinkimättömästi rakentanut Soen tunnetaan bändinä, joka ei tee musiikissaan kompromisseja, eikä mene sieltä mistä aita on matalin. Modernin raskaan rockin kovimpiin tekijöihin kuuluvan yhtyeen tuleva albumi on harkiten veistetty, ja lopputuloksena on yhtyeen tähän asti kypsin albumikokonaisuus. Levyltä on kuultu tähän mennessä singlet “Unbreakable” sekä nimikkokappale “Memorial”.

1. Sincere
2. Unbreakable
3. Violence
4. Fortress
5. Hollowed (feat. Elisa)
6. Memorial
7. Incendiary
8. Tragedian
9. Icon
10. Vitals

Puoliakustisen Atlantis-konseptinsa suomalaisille heinäkuussa CoolHead LIVE -konserttisarjassa esitellyt Soen tullaan näkemään Suomessa seuraavan kerran maaliskuussa, kun “Memorial”-albumin julkaisukiertue saapuu Ouluun, Jyväskylään, Tampereelle ja Helsinkiin. Lippuja pääset ostamaan esimerkiksi tätä kautta. Kaikki kiertuepäivämäärät voit tarkastaa täältä.

https://soenmusic.com/
https://www.facebook.com/SoenMusic
https://www.instagram.com/soenmusic/
https://open.spotify.com/artist/38uWD5h115pdz278q4rwZW


Kuva: Jeremy Saffer
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.