Surut julkaisi toisen singlen joulukuussa ilmestyvältä esikoiselta – narsisti jää lopulta yksin

Kuva: Aslak Junttu
MAINOS:

Tiedote 27.10.2023

Reilut viisi vuotta ennakkoluulottomasti hardcorea, screamoa, black metalia, post-rockia sekä blackgazea yhdistellyt tamperelainen Surut julkaisee “Unelma” -nimisen debyyttialbuminsa joulukuun 8. päivä Suicide Recordsin kautta. Temaattisesti levy uppoutuu ihmisen pimeään ja tuhoisaan puoleen, joka saa meidät toimimaan itseämme tai muita ihmisiä kohtaan vahingollisella tavalla. Kokonaisuus onkin synkkä ja aggressiivinen, mutta samaan aikaan myös hyvin kaunis ja intiimi.

Aiemmin videonakin julkaistu “Nyt olet kaunis” saa seuraajan “Yksin”-singlestä, jonka sisällöstä kitaristi Ville-Pekka Valtonen kertoo seuraavaa:

“Kappale tarkastelee maailmaa sosiaalisen vampyyrin tavoin ihmissuhteissaan toimivan yksilön näkökulmasta käsitellen narsistisen tai sosiopatologisen toiminnan ristiriitaisuutta. Itseään palvova ja muita petomaisesti hyväksikäyttävä ajaa itsensä sosiaalisen hylkiön asemaan. Minä olen kaikki millä on minulle väliä ja siksi olen kaikki mitä minulla on lopulta enää jäljellä. “Käytän sinut loppuun / Heitän sinut pois / En tarvitse sinua enää / Kehä toistuu uudestaan / Rinnalle jää / Yksinäisyys”

Spotify: https://open.spotify.com/track/61hxsPMr6YFthrmHmX35tl

Surut esiintyy levynjulkkarikeikalla Tampeeren Dog’s Homessa joulukuun 9. päivä.

1. Nyt olet kaunis
2. Yksin
3. Tarpeeton
4. Tragedia I
5. Tragedia II
6. Pakotan hymysi kasvoilleni
7. Antaa pilvien vyöryä
8. Unessa
9. Eulogia

KOKOONPANO
Ville Ylinen – laulu
Ville-Pekka Valtonen – kitara
Juuso Koskinen – kitara
Otto Sahlgren – basso
Mika Salminen – rummut

https://www.facebook.com/surutfinland
https://www.instagram.com/surutband/
https://surut.bandcamp.com/
https://sptfy.com/Surut


Kuva: Aslak Junttu
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.