Memoira julkaisi “Emerald Eyes” -singlen ja lyriikkavideon

Kuva: Softneon Audiovisual
MAINOS:Tiedote 7.6.2024

Isosta, tunnelmallisesta ja eeppisestä äänimaailmastaan tuttu Memoira on herättänyt huomiota kansainvälisissä metallipiireissä jo pitkään – ja suunta on ylöspäin! Yhtye yhdistelee musiikissaan voimakasta melodista metallia sekä sinfonisia ja eteerisiä orkestraatioita yhdeksi jatkuvaksi tarinankerronnan virraksi.

Kansikuva: Jenna Laaksonen

Lyriikkavideon kanssa julkaistu uunituore single Emerald Eyes tarjoilee yhtyeelle ominaisia sinfonisia ja atmosfäärisiä elementtejä sekä raskaita riffejä, mutta myös uudenlaista lähestymistapaa laulu- ja kuoro-osuuksiin, joiden myötä klassisempi tulkinta pääsee tyylikkäästi esiin.

”Emerald Eyesin teemana on nuoren ihmisen matka läpi elämän ja sen eri vaiheiden. Matkan varrella on ongelmien läpikäymistä sekä oman paikkansa etsimistä. Kappaleen lyriikoissa joudutaan yksin keskelle julmaa maailmaa, jossa kukaan ei tunnu välittävän, mitä tunnet tai koet. Mitä enemmän koet, sitä enemmän opit maailmasta. Vaikka kaikki tuntuu alussa vaikealta, niin vähitellen löydät paikkasi maailmassa ja saat ympärillesi niitä ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja voivat auttaa”, yhtye kertoo.

Vuonna 2007 perustettu yhtye päivitti rivistönsä viime vuoden puolella, laulajan Krista Astrid Schröter sekä kitaristi Serdar Ilter liittyivät yhtyeeseen. Uuden kokoonpanon ensimmäinen single Cryonic Heart saatiin tarjolle helmikuussa.

Tulevat keikat:
7.6 Sirens Of Metal | On The Rocks, Helsinki
15.6 Karhunkämmen Festival | Pub Winston, Pori

Memoira on:
Krista Astrid Schröter – Vocals
Lassi Nuolivaara – Keyboards & Piano
Serdar Ilter – Guitars
Niko Laaksonen – Bass
Kimmo Puhakka – Drums

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | TIKTOK | SPOTIFY