Avatar jatkaa yhdeksännen albuminsa pohjustusta singlellä “Dance Devil Dance”

Avatar Johannes Eckerström, pic by Pete Alander / Metalliluola
Kuva: Pete Alander
MAINOS:Tiedote 28.10.2022

Omaleimaisella friikkisirkuksellaan metallimaailman tietoisuuteen noussut ruotsalainen Avatar on paljastanut, että yhtyeen yhdeksäs täyspitkä studioalbumi Dance Devil Dance tullaan julkaisemaan helmikuun 17. päivä. Tulevalta albumilta saatiin ensimmäinen makupala viime kuussa Valley of Disease -singlen muodossa.

Nyt vuorossa on albumin nimikkosinglen julkaisu. Dance Devil Dance -single saapuu suoratoistopalveluihin keskiyön jälkeen, mutta sitä ennen nähdään musiikkivideo, jonka ensinäyttö on klo 22:00 Suomen aikaa. Video ei välttämättä sovi herkimmille katsojille.

”Heräsin eräänä päivänä totuuden ääreltä sydän hakaten ja raskaasti hengittäen. Jalkani liikkuivat ja luulin juoksevani, mutta tajusinkin tanssivani ja juhlivani. Juuri niin kuin metalliin kuuluukin! Metalli on fyysistä musiikkia ja sen kuuluu liikuttaa kehoa. Emme tiedä mitä miksi ja milloin, mutta ilmeisesti jossain vaiheessa hiljattain suurin osa maailmasta päätti, että tämä musiikki on parhaimmillaan, kun istutaan alas nautiskelemaan. Tämä on suuri tragedia joka tulee korjata!”, laulaja Johannes Eckerström kertoo uuden singlen sanomasta.

Varsin kiireisen kesän viettänyt Avatar teki menestyksekkään headline-kiertueen Pohjois-Amerikassa, jonka jälkeen yhtye jakoi uransa suurimmat lavat Iron Maidenin kanssa Braziliassa. Yhtye nähtiin myös Sabatonin support actina, unohtamatta suurimpien kesäfestivaalien lavoja.

Alkuvuodesta Avatar suuntaa Dance Devil Dance -kiertueelleen halki Euroopan ja Iso-Britannian. Suomeen asti karavaani ei kuitenkaan valitettavasti saavu. Mukana kiertueella nähdään amerikkalainen deathcore-yhtye Veil of Maya. Yhtye myös kertoo palaavansa Yhdysvaltoihin lähiaikoina.

AVATAR | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Pete Alander

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.