Persoonallista Punkrollia soittava Ugly Punch julkaisi debyytti-EP:n ja uuden musiikkivideon Funny Games

Promokuva: Markus Vähäaho
MAINOS:Tiedote 22.2.2024

Tamperelainen punkroll-bändi UGLY PUNCH julkaisi bändin nimeä kantavan debyytti-EP:n, jonka julkaisusta vastaa jyväskyläläinen Secret Entertainment.

Juhlapäivän kunniaksi saadaan nauttia myös uudesta musiikkivideosta Funny Games ja se on nähtävissä täällä: https://youtu.be/t1jownsGs0Q

Bändi kommentoi musiikkivideota:
“Kolmas musiikkivideo “Funny Games” on puhdas hauskanpitovideo, joka on kuvattu bändin tukikohdassa kesäisellä ranchilla metsän keskellä. Tämä video kuvattiin ja tehtiin ensimmäisenä näistä kolmesta videojulkaisusta. Kyseessä on tällä kertaa soittovideo, joka alleviivaa entisestään sitä ettei me oteta itseämme ja tätä touhua liian tosissaan. Se ei tietenkään tarkoita etteikö tätä tosissaan tehtäisi. Livenä me tullaan kyllä tarjoilemaan sitten kunnon show kun sen aika koittaa.” 

Ja jatkaa mietteitä EP:sta:
“Nyt tarjoillaan ensimmäinen annos rehellistä UGLY PUNCH poljentoa. Eli nimikko ep, jossa seikkaillaan 6.biisin voimin persoonallisissa punkroll tunnelmissa. 

Kappaleet muodostuivat aika luonnollisesti ja tavotteena oli karsia kaikki ylimääräinen kikkailu pois. Tästä esimerkkinä rummut ilman tomeja ja turhia filleilyjä, kuin myös bassolinjat, jotka haluttiin pitää aisoissa.  Kitaran ja fonin osuus on enempi sitten päälle maalailua ja lauluilla ei kirjoituspalkintoja ollakkaan metsästämässä. Tämä meininki perustuukin osiensa summaan, josta löytyy persoonallisuutta.”
 

UGLY PUNCH on bändi, jonka juuret ovat groovaavassa rockissa ja punk-musiikissa. Voisi kai sanoa, että jonkinlaista “punkroll” ääntä siis persoonallisella otteella.

Tämä jengi on perustettu vuonna 2023, mutta kaikilla on pitkä historia musiikin parissa. Meidän tukikohtamme on upea tila keskellä metsää Tampereella.

Tavoitteena on pitää musiikkimme helposti lähestyttävänä ja sellaisena, joka menee helposti jalkojen alle. Myös se, että tästä tekemisestä välittyy tietty hyvä fiilis ja että emme ota itseämme liian vakavasti.  Siitä huolimatta tehdään tätä täysillä ja tosissaan.

Ensimmäinen nimikko-EP ilmestyi alkuvuodesta 2024. Myös kokopitkä levy on suunnitteilla ja se on tarkoitus myös julkaista vielä tämän vuoden aikana.

 

UGLY PUNCH – s/t (EP 2024)
Biisilista:
01. Bad Boy
02. Cool Sunglasses
03. Sounds Like You Like It!
04. The Train Goes On
05. Piggy Friend (Rudy’s Theme)
06. Funny Games

 

Kokoonpano:
𝘎𝘶𝘳𝘶 𝘚𝘶𝘬𝘳𝘢𝘮 – kitara & laulu
𝘚𝘭𝘺 𝘖𝘮 – rummut
𝘝-1-𝘗 – saksofoni
𝘕𝘪𝘯𝘢 𝘉𝘢𝘴𝘩𝘦𝘳 – basso

Linkit:
https://www.facebook.com/uglypunchofficial
https://www.instagram.com/uglypunchofficial

https://uglypunchband.bandcamp.com

 


Lähde: Inverse