Electric Deathbeat solmi maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Sliptrick Recordsin kanssa

Kuva: Electric Deathbeat

Tiedote 22.6.2023

Oulun seudulla toimiva metalliyhtye Electric Deathbeat allekirjoitti levytyssopimuksen Sliptrick Records- levy-yhtiön kanssa. Bändin toinen kokopitkä A Ghost Triangle julkaistaan tänä vuonna maailmanlaajuisesti fyysisenä ja digitaalisena versiona.
Bändin laulaja/biisintekijä Juha Väyrynen kommentoi julkistusta:
“Alunperin tarkoitus oli pukata levyä omakustanteisesti ihmisten kuultaville, mutta Sliptrick Recordsin Carlo Musellin kanssa käyty antoisa keskustelu käänsikin suunnan melko pian ja päätimme lähteä heidän kelkkaansa. Muutama muukin taho osoitti kiinnostustaan orkesteriamme kohtaan.
Näillä näkymin single tai parikin on tulossa ensin eetteriin. Kokopitkän levyn ohessa he julkaisevat myös “The Past Beats of the Death” – bonus EP:n, joka sisältää muutaman vanhemman biisin, tosin uudelleen käsiteltynä.
Innolla odotamme työntekoa heidän kanssaan ja voin oikeastaan tässä yhteydessä jo ohimennen mainita, että kolmannenkin levyn sävellystyö on todella hyvällä mallilla, mutta päästetään tämä kakkonen ensin maaliin saakka.”
Electric Deathbeatin livekuntoa voi seuraavaksi nähdä Puolangalla 30.6.2023 klo 19.30 LankaFest 2023- tapahtumassa (mm. Marko Hietala, Steve n Seagulls, Korpiklaani jne.)
Electric Deathbeat 2023:

Juha Väyrynen – laulu, kitara, koskettimet
Antti Väyrynen – basso
Joni Alatalo – kitara
Jaakko Koskiniemi – kitara
Oskari Haapalainen – rummut

Linkit:

Lähde ja kuva: Electric Deathbeat