Progekomeetta Marsh Tea julkaisi uuden singlen “Breathe”

Tiedote 19.4.2023

Kotimaan tuttujen nimien yllättävä progekokoonpano Marsh Tea sai Convert My Dreams -esikoissinglellään aikaiseksi mediassa melkoisen kuhinan. Trio Niskalaukauksessa vaikuttava Nils Ursinin, Leveragen Valtteri Revonkorven ja Red Elevenistä tutun Teemu Liekkalan muodostama trio julkaisi 21.4.2023 toisen singlensä Breathe, josta saatiin musiikkivideon julkaisun myötä.

“Halusin tehdä levylle yhden iskevän biisin tarttuvalla kertsillä mutta kuitenkin meille tyypillisellä proge-tvistillä. Mietin, että tähän olisi hyvä saada myös jotain, jossa kuuluvat meidän suomalaiset juuret. Väliosan teemamelodia syntyi siitä ajatuksesta”, Ursin kertoo ja jatkaa:

“Jotenkin näin auringonlaskun valossa kylpevän peltomaiseman heinäseipäineen tuossa melodiassa. Lopullisen alleviivauksen tuolle ajatukselle signeerasi ystäväni, huippuviulisti ja Kaustisen pelimannimestari Ville Ojanen.”

Kappaleen teksti on omistettu Nilsin rakkaille pojille.

“Suurin haaveeni on ollut aina oma perhe ja lapset. Minä olen sen myös saanut ja olen joka päivä kiitollinen, että minulla on kotona ihmiset, joiden eteen olen valmis tekemään kaiken. Perheen perustaminen ei ollut kuitenkaan helppoa ja epätoivoisina aikoina mieli hakeutui etsimään mustaa vaikka värit olivat ihan siinä ympärillä.”

Marsh Tea julkaisee jo ensimmäisen studioalbuminsa myöhemmin tänä vuonna.

Marsh Tea on:
Teemu Liekkala: laulut, kitarat, synat
Nils Ursin: basso, synat
Valtteri Revonkorpi: rummut

www.marshtea.com
www.facebook.com/marshtea
www.instagram.com/marshteaband
www.youtube.com/@marshtea8544


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.