Hocico (MEX) Suomeen toukokuussa

Kuva: Hocico
MAINOS:Tiedote 22.3.2023

Elektroa ja industrialia synkkään ja aggressiiviseen tyyliin yhdistelevä Hocico saapuu pitkästä aikaa viihdyttämään suomalaisia.

Meksikolaisduo pistää konerytmin pamputtamaan perjantaina 19. toukokuuta helsinkiläisessä Kuudes Linja -ravintolassa. Tanakan lämmön iltaan antaa tamperelainen, okkultismin ja industrial metal -biitin sisäistänyt King Satan.

Erk Aicrag ja Rasco Agroyam perustivat Hocicon Mexico Cityssä vuonna 1993. Kotikaupunkinsa tummasta ja väkivaltaisesta puolesta inspiraationsa ottava duo on 30 vuoden aikana julkaissut 12 albumia ja nähnyt maailmaa niin festivaaleilla kuin omilla kiertueillaan.

Suomessa ryhmä vieraili ensimmäisen kerran jo vuonna 2002. Viimeksi Hocico lietsoi suomalaiset konekarkeloon vuonna 2018, joten pitkästä aikaa kevät todellakin koittaa tiukan konerytmin täkäläisille ystäville.

Keikka Kuudennella Linjalla on osa vuonna 2022 ilmestyneen HyperViolent-albumin julkaisukiertuetta Euroopassa.

pe 19.5.2023
Helsinki, Kuudes Linja
Hocico (MEX) + King Satan
23 e / 25 e (ennakko: Tiketti & Eventual)

www.facebook.com/hocicoofficial
www.kuudeslinja.com


Lähde: NEM

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.