Kuopiolainen Woundstripe julkaisi uuden singlen ”Name on the Shell” tulevalta EP:ltään

Kuva: Woundstripe

Kuopiolainen heavy metal/hard rock -yhtye Woundstripe julkaisi 22.7.2022 uuden singlen ”Name on the Shell” tulevalta EP:ltään

Kyseessä on yhtyeen kolmas single, ja on myöskin ensimmäinen single ep:ltä joka julkaistaan loppuvuodesta.
Kappale äänitettiin Kuopiossa Musapajan studiolla. Äänittäjänä toimi yhtyeelle entuudestaan tuttu Tupi Tuomainen joka on äänittänyt myös muummuassa Tarotia, Sonata Arcticaa ja Wintersunia.
Kappaleen tuottajana toimi bändin lisäksi myöskin Tarot-yhtyeestä tuttu Sakari Hietala sekä Cyhra ja Redwolf yhtyeistä Euge Valovirta.
”EP äänitykset ovat edenneet hyvää vauhtia, loppusuoralla ollaan niinsanoitusti sen suhteen! Studiossa meillä on joka kerta ollut Sakari tuottamassa. Eugen kanssa yhteistyö alkoi oikeastaan sitä kautta kun Aleksi (bändin toinen kitaristi) otti häneen yhteyttä instagramin kautta ja pyysi muutamia kitara tunteja niin Euge sitä kautta kiinostui myös yhtyeestä ja kertoi haluavansa joskus myös mixata ja masteroida meidän tulevaa musaa. Ja tottakai tätä haluttiin heti lähteä testaamaan ja lopputulokseen olemme kyllä erittäin tyytyväisiä. Saatiin puskettua just se tavara pihalle miltä sen pitikin kuulostaa!” Kertoo yhtyeen kitaristi Aleksi Korhonen
Lähde ja kuva: Woundstripe
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.