Mustan Kuun Lapset julkaisi 30-vuotista taivaltaan juhlistavan EP-julkaisun

Mustan Kuun Lapset - Suruaika EP

Tiedote 24.3.2023

Suomenkielisen äärimetallin pioneeriryhmä Mustan Kuun Lapset täyttää tänä vuonna komeat 30 vuotta! Tätä juhlistetaan keikkailemalla vuosien tauon jälkeen sekä julkaisemalla Suruaika 1993 – 2023 Anniversary EP.
Kuten yhtyeen edellisellä pitkäsoitolla Kruunu (Inverse Records, 2021), myös uudella EP:llä on vaikuttava kattaus vierailijoita niin Suomesta kuin maailmaltakin. Mainittakoon esimerkiksi ranskalainen ammattisellisti Axel Salmona joka on aiemmin työskennellyt mm. Vanessa Paradis´n kanssa, norjalaisen In the Woods… -yhtyeen kitaristi Kåre André Sletteberg, sekä Voice of Finland finalisti ja Before the Dawnin vokalisti Paavo Laapotti.
Suruaika 1993 – 2023 Anniversary EP sisältää kolme uutta kappaletta, sekä monikansallisen version yhdestä MKL:n tunnetuimmasta teoksesta, alunperin vuonna 2007 julkaistusta kappaleesta Morfiinisiivet.
Kuuntele EP musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/mkl-suruaika
Kappale- ja vierailijalista:
1. Kirstunkantaja, vierailijana Tero Kalliomäki – jouhikko
2. Muistoa kunnioittaen
3. On suruaika täytetty, vierailijoina Paavo Laapotti – laulu, Caroline Salmona – viulu, Axel Salmona – sello
4. Morfiinisiivet (Alas de morfina), vierailijoina Karen Lammermoor – laulu, Caroline Salmona – viulu & piano, Kåre André Sletteberg – sähkökitara & basso, Max Buell – rummut
Mustan Kuun Lapset soittaa Deep Waters & Dark Skies Tour -nimellä kulkevan minikiertueen suomessa ruotsalaisen Wormwoodin ja neljännen albuminsa myös julkaisevan kotimaisen Kuoleman Gallerian kanssa.
Kiertuepäivät ja keikkapaikat:

Lähde: Inverse

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.