Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson esiintyy tammikuussa Helsingissä

MAINOS:


Tiedote 20.9.2022

Brittiyhtye Iron Maidenin laulajana tunnettu Bruce Dickinson tuo kiitellyn spoken word -esityksensä Suomeen! ”An Evening With Bruce Dickinson” -ilta nähdään Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 19. tammikuuta 2023. Lipunmyynti käynnistyy huomenna 21.9. klo 13!

Sen lisäksi, että Bruce Dickinson on yhden maailman tunnetuimman bändin keulahahmo ja tehnyt omaa soolouraa, on hänen elämäänsä mahtunut paljon muutakin. ”What Does This Button Do?” -omaelämäkerran markkinointikiertueen pohjalta jalostunut, stand up -komiikan suuntaan kallellaan olevaa yhden miehen show’ta on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa!

Kaksituntinen spoken word -ilta on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osiossa Dickinson tarkastelee värikästä elämäänsä humoristisesti ja usein nimenomaan satiirin keinoin. Jälkimmäisen puoliskon kysymys-vastaus-osiossa Dickinson vastaa illan yleisön kirjallisiin kysymyksiin improvisoiden.

Esitys on englanninkielinen.

Liput tulevat myyntiin 21.9. klo 13!

ESITYS:
An Evening With Bruce Dickinson (UK)
To 19.1.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ke 21.9. klo 13
Palvelumaksuineen alkaen 57,50 / 67,50 € euroa Lippu.fi:stä

Lähde: Live Nation

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.