Viron metallikentän voimanpesä Goresoerd julkaisi odotetun kuudennen albuminsa

Kuva: Erlend Štaub
MAINOS:Tiedote 8.5.2024

Viron metallikentän voimanpesä Goresoerd julkaisi odotetun kuudennen albuminsa ”Inkvisiitor” 3. toukokuuta 2024. Yhtye tunnetaan synkästä ja järkähtämättömästä tyylistään, joka vetää kuulijat kalmankylmään kuristusotteeseen.

”Inkvisiitor” on sooninen matkan läpi mystiikan, saastaisuuden, sodan, kärsimyksen ja rappion. Albumi kiteyttää bändin armottoman raivoisan ja voimakkaan olemuksen.

Laur Lindmäen äänittämän ja tuottaman, Goresoerdin yhteistuotannosta koostuvan ”Inkvisiitorin” miksauksesta vastaa Jörg-Erik Hanikat Leveler Audion studiolta ja masteroinnista Jens Bogren Fascination Street Studiosilla Ruotsissa. Albumin näyttävän kansitaiteen on luonut Eero ”Nagy” Soomere, ja levyn suunnittelusta vastaa Bruno Palmik.

”Inkvisiitor” on Goresoerdin tinkimättömän käsityön taidonnäyte. Tämä albumi on virstanpylväs yhtyeen musiikillisella matkalla, ja se esittelee heidän tyylillistä monimuotoisuutta ja raakaa energiaa.

Kuuntele albumi musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/goresoerd-inkvisiitor

01. Lõpp
02. Inkvisiitor
03. Rotikari
04. Leviaatan
05. Katk
06. Maokaev
07. Valküür
08. Surmatants
09. Picatrix
10. Eksortsist
11. Lein
12. Painaja

https://www.facebook.com/goresoerd
https://www.instagram.com/goresoerd/


Kuva: Erlend Štaub
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.