Block of Flats julkaisi uuden singlen “Black Swan”

Kuva: Block of Flats
MAINOS:Tiedote 20.1.2023

Vaihtoehtorockin tuore tulokas, porvoolainen Block of Flats, julkaisi uutta musiikkia; kuuntele Black Swan tästä. Kappaleen on tuottanut Joonas Parkkonen ja sen on miksannut sekä masteroinut Grammy-palkittu Jacob Hansen. Single on toinen lohkaisu yhtyeen syksyllä 2023 julkaistavalta debyyttialbumilta, joka ilmestyy Ranka Kustannuksen kautta.

Biisin taustalla on ajatus siitä, että ihan liian usein me otetaan jotain uutta ja tulevaa vastaan peläten sitä, vaikka loppujen lopuksi pitäisi antaa mahdollisuus ja katsoa mitä on tarjolla. Black Swan on kirjoitettu rohkaisuksi tähän”, kuvailee kappaleen säveltäjä / sanoittaja Kauri Koponen.

Neljän lapsuudenystävän, Jonne Nikkilän (laulu), Jesse Katajan (kitara), Kauri Koposen (basso) ja Ossi Ågrenin (rummut), muodostama yhtye julkaisi vuoden 2020 lopussa Jussi Ylikosken luotsaamaan Molar Musicin kautta Flashbacks & Memories debyytti-EP:n, joka sai innostuneen vastaanoton musiikkimedioilta. EP:n sinkkulohkaisut ”Done for Tonight”, ”Do I Even Want You Back” sekä ”Nothing Is Gonna Be OK” ovat jyllänneet Spotifyn kansainvälisillä soittolistoilla sekä kotimaisilla radiokanavilla nostaen bändin yhdeksi kiinnostavimmista suomalaisen vaihtoehtorockin tulokkaista. Block of Flats yhdistää musiikissaan tarttuvat popkoukut, mielikuvitukselliset sovitukset sekä elektronisen soundin tuottaen tyylikkäästi toteutettua punkenergialla jalostettua modernia rockia.

Kansainvälisille markkinoille tähtäävä Block of Flats on tunnettu energisistä live-esiintymisistään, joita bändi on ehtinyt ahkeroida runsaasti niin ympäri Suomea kuin ulkomailla. Yhtye nähdään livenä mm. Tampereen Bar Hönössä 20. tammikuuta sekä Helsingin Kuudennella Linjalla 17. maaliskuuta.

 

Keikat:

20.1.2023 Bar Hönö, Tampere
17.3.2023 Kuudes Linja, Helsinki

 

Block of Flats:
Jonne Nikkilä, laulu
Jesse Kataja, kitara
Kauri Koponen, basso
Ossi Ågren, rummut

www.wearebof.com


Lähde: Katja Vauhkonen / KV Management

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.