Wolfshead julkaisi uuden singlen “Rated ‘V’ for Violence”

MAINOS:

Tiedote 2.10.2023

Wolfshead, oululainen heavy/doom metal -yhtye, esittelee uuden kokoonpanonsa 2-raitaisella digisinglellä “Rated ‘V’ for Violence!”, joka julkaistiin 2. lokakuuta 2023 yhteen Bandcamp-sivuilla ja myöhemmin digijakelukanavissa. Singlen nimi viittaa Mark of the Devil -elokuvan (johon sinkun kakkosraita perustuu) pahamaineiseen markkinointikampanjaan.

Wolfsheadin perustivat kitaristi Ari Rajaniemi (Deep River Acolytes) ja basisti Vesa Karppinen (Fall of the Idols) vuonna 2011. Bändin aikaisemmat viralliset julkaisut ovat olleet “Caput Lupinum” EP (2015), “Leaden” albumi (2017) ja digisinge. “Power Surge” (2022).

Wolfsheadin nykyinen kokoonpano koostuu nykyään pitkän linjan doom metal -yhtye Fall of the Idolsista tutuista miehistä, ollen Jyrki Hakomäki – laulu, Ari Rajaniemi – kitarat, Vesa Karppinen – basso ja Rami Moilanen – rummut. Uuden singlen äänitti yhtye ja miksasi Tero Konola, ja sen kansitaide on Pedro Ruotsalaisen käsialaa.

Musiikillisesti “Sinful Celluloid” on epäpyhä sekoitus Goblinmaista kauhuprogea ja Pagan Altar -henkisiä kitaraliidejä, joihin on sekoitettu kunnon loraus NWOBHM-tamppausta. Sanoituksiltaan se on kunnianosoitus NYC:n grindhouseteattereiden sleazylle ja vaaralliselle miljöölle ja aikakaudelle ennen kuin Rudy Giuliani siivosi 42nd Streetin.

“Mark of the Devil ’23” on uudelleennauhoitus vanhemmasta Wolfshead-kappaleesta, joka esiintyi ensimmäisen kerran “Caput Lupinum” EP:llä. Kappale perustuu samannimiseen elokuvaan, tunnetusti brutaaliin 1600-luvun noitavainoja Keski-Euroopassa käsittelevään kauhuelokuvaan vuodelta 1970. Musiikillisesti kappale on yhtyeen ydinmehua, yhdistellen perinteistä doomia ja heavyä.

https://wolfsheadfinland.bandcamp.com/album/rated-v-for-violence

https://facebook.com/wolfsheadfinland


Lähde: Wolfshead