Slash The Smile esittelee popahtavampaa laitaansa musiikkivideon kanssa julkaistavalla “Overrun”-sinkulla

Promokuva: Nina Ihanamäki
MAINOS:Tiedote 16.2.2024

Jyväskyläläinen metalliyhtye Slash The Smile jatkoi tänään makupalojen tarjoilua toukokuun 24. päivä julkaistavalta -We All Smile- debyyttialbumiltaan. Levyn ensimmäisenä maistiaisena saatiin marraskuussa musiikkivideon kanssa julkaistu Terror Error SMiLE!! -single, jota seurasi Dark Enough (this is the murder disco) -kappale. Tänään julkaistulla Overrun-singlellä yhtye esittelee popahtavampaa laitaansa.

“Overrun-kappale on selkeästi yhtyeemme mittapuulla pop-tyylinen sävellys puhtaan laulun hallitessa kokonaisuutta. Kappaleen teko on entisestään monipuolistanut musiikillista repertuaariamme. Keskityimme myös entistä enemmän melodioiden hiomiseen.

Biisin lyriikoissa on yhtyeen jäsenille henkilökohtainen sanoma, sillä kappaleella käydään läpi bändin matkan varrella aiheutuneita turhautumisia ja pettymyksiä. Overrun on tietyllä tapaa ilmaa puhdistava kappale, joka piti saada systeemistä ulos”, yhtye kommentoi.

Overrun-kappaleen henkilökohtaista teemaa jatkettiin myös biisin musiikkivideolla.

”Kuten mainittu, biisin sanoma oli hyvin henkilökohtainen meille. Halusimme videon olevan vastaavasti henkilökohtaisempi kuin koskaan aiemmin. Kuvasimme videon treenikämpällämme ilman esiintymisasuja. Halusimme esitellä bändistä puolen, jota virallisilla julkaisuilla ei ole aiemmin nähty. Tämän lisäksi video on eräänlainen aikamatka bändin menneeseen, sillä nostimme videolle myös klippejä niin levyn teosta kuin keikkareissuilta. Videon kuvaajana toimi Ville Hartikka ja kitaristimme Joel Toivanen vastasi videon editoinnista”, yhtye niputtaa.


Tulevat keikat:

14.3.2024 Lepakkomies, Helsinki
5.4.2024 Ilokivi Venue, Jyväskylä (album pre-party)
11.5. 45 Special, Oulu
25.5. Alavus On The Rocks, Alavus
6.7. Varparock, Juankoski

SLASH THE SMILE | FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Nina Ihanamäki