Melodinen metalliyhtye Eager Still Remains julkaisi ensimmäisen singlensä

kuvakaappaus

Tiedote 31.3.2023

Oululais-helsinkiläinen melodinen metalliyhtye Eager Still Remains on valmiina valloittamaan kuulijoidensa sydämet uudella musiikillaan. Bändi on julkaissut ensimmäisen singlensä “Don’t Wait Another Year Gone” sekä kappaleen musiikkivideon.

Projekti alkoi kesällä 2022, kun bändin jäsenet löysivät yhteisen sävelen ja päättivät yhdistää voimansa. Eager Still Remainsin ensimmäinen tuotos on nyt viimein valmistunut, kun muusikot ovat saaneet muita projektejaan etenemään ja voineet keskittyä täysillä tähän uuteen yhteiseen aluevaltaukseen.

“Don’t Wait Another Year Gone” on ensimmäinen näyte yhtyeen soundista ja musiikillisesta suunnasta. Biisin sanomassa on kyse elämän kiertokulusta, ylä- ja alamäistä. Tämä on vasta alkua Eager Still Remainsille, ja bändi onkin innoissaan jatkamaan matkaansa kohti uusia musiikillisia ulottuvuuksia.

Bändi:

  • Jarmo Kylmänen – Laulu, ohjelmointi (Eternal Tears of Sorrow, The Nidra, Rautavaara)
  • Mikko Kylmänen – Kitara, ohjelmointi (Dead End Scene, Severe)
  • Arto Remes – Kitara, ohjelmointi (Rautavaara)

Linkit:


Lähde: Eager Still Remains

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.