Garden of Stonen debyyttialbumi julkaistaan marraskuussa – ensimmäinen single “Day of Discord” nyt kuultavissa musiikkivideon kera

Kuva: Kalle Kervinen
MAINOS:Tiedote 5.7.2024

Tamperelainen melankolinen metalliyhtye Garden of Stone julkaisee debyyttialbuminsa “The Grave Mistake” 29. marraskuuta 2024 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen single “Day of Discord” on julkaistu, ja musiikkivideo löytyy alta:

Kuuntele kappale suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/gos-dod

“Day of Discord” on ensimmäinen single Garden of Stonen tulevalta albumilta, joka esittelee yhtyeen uutta raivoa ja aggressiivisuutta heidän sävellyksissään. Brutaalit riffit ja tuskalliset huudot ovat kontrastissa puhtaan, melankolisen osuuden kanssa, joka sitoo kappaleen Garden of Stonen alkuperäisiin juuriin. “Day of Discord” kiteyttää bändin musiikillisen kasvun, osoittaen, että he eivät pelkää ylittää aiemmin vakiintuneen tyylinsä rajoja.

Bändi kommentoi singleä:
“Laulun sanoituksissa kuvataan sodan runtelemaa dystopista maailmaa, jossa tuho ja kaaos ovat väistämättömiä ja kaikkialla läsnä olevia. Konflikti on henkilöitynyt laskelmoivaksi voimaksi, joka kuluttaa ihmiskuntaa, ja tämä on kuvattu elävien ja kammottavien kuvien kautta. Sanoitukset korostavat vastarinnan turhuutta ja sodan epäinhimillistäviä vaikutuksia, jättäen jälkeensä vain arvottomuutta.”

1. Day Of Discord
Singlen kansi: Noora Khouya

Garden of Stone on melodisen metallin yhtye, joka soljuu sulavasti melankolisen rockin ja raskaan metallin välimaastossa. Yhtyeeltä voit odottaa synkkää tunnelmointia, meneviä melodioita sekä naamaasulattavia riffejä.

Bändi muodostui vuonna 2023, kun kitaristit Jere Mäntysalo ja Ville Penkari värväsivät Jesse Salon laulamaan ja huutamaan projektiinsa. Pian bändiin liittyi rytmiä ylläpitämään rumpali Tapio Haverinen. Yhtye oli lopulta kasassa, kun basisti Kalle Hänninen liittyi hallinnoimaan alataajuuksia.

Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä “Tides of Decay” helmikuussa 2024. Garden of Stone ei näytä hidastamisen merkkejä, koska yhtyeen ensimmäinen kokopitkä on jo tuloillaan myöhemmin tänä vuonna singlejen saattelemana.

1. Visions of the End
2. Day of Discord
3. The Prophet
4. Waiting for the Light
5. Observer
6. Paradigm Shift
7. Unveiled
8. New Dawn
9. Daydream
10. Resolution
11. Ode to Rage
12. Insanity
Albumin kansi: Noora Khouya

Kokoonpano:
Jere Mäntysalo – kitara
Jesse Salo – laulu
Kalle Hänninen – basso
Ville Penkari – kitara
Tapio Haverinen – rummut

https://www.facebook.com/gardenofstonetre 
https://www.instagram.com/garden_of_stone_official 
https://gardenofstoneband.bandcamp.com 


Kuva: Kalle Kervinen
Lähde: Invers Music Group