Rockyhtye Moon Shot julkaisi uutta musiikkia ensi vuonna ilmestyvältä albumiltaan

Kuva: Peter Saari ©Metalliluola
MAINOS:Tiedote 24.11.2023

Rockyhtye Moon Shot julkaisi tänään lisää uutta musiikkia ensi vuonna ilmestyvältä albumiltaan. Shadow Boxer on tulevan albumin toinen singlelohkaisu.

Shadow Boxer kertoo hehkuvasta voimasta sisällämme. Siitä maagisesta moottorista, joka ajaa sinut ja minut sankaritekoihin, mutta voi myös hetkessä repiä elämämme kappaleiksi. Shadow Boxer on rock-leka kauhun tasapainosta loiston ja tuhon välimaastossa“, kuvailee laulaja-sanoittaja Ville Malja.

Katso Shadow Boxer -musiikkivideo:


Moon Shotin muodostavat Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) – yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Confession” syksyllä 2021. Bändi keikkaili albumin myötä laajasti Euroopassa muun muassa Danko Jonesin aisaparina ja esiintyi kattavasti kotimaisilla klubeilla ja rockfestivaaleilla. Parhaillaan Moon Shot viimeistelee kakkosalbumiaan, joka julkaistaan keväällä 2024 maailmanlaajuisesti saksalaisen Reaper Entertainmentin kautta. Tulevaa albumia juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 11. toukokuuta. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Keikat 2023:
30.11. Münster, DE – Sputnikhalle (with The New Roses)
01.12. Krefeld, DE – Kulturfabrik (with The New Roses)
02.12. Kaiserslautern, DE – Kammgarn (with The New Roses)

Keikat 2024:
11.05. Helsinki, FI – Tavastia
16.08. Dinkelsbühl, DE – Summer-Breeze-Open-Air

MOON SHOT:
Jussi Ylikoski – Guitars
Henkka Seppälä – Bass
Ville Malja – Vocals
Mikko Hakila – Drums


Lähde: Reaper Entertainment/Katja Vauhkonen
Kuva: Peter Saari