Sidewalk Mafia julkaisi uuden singlen “Hummingbird”

Kuva: Vedran Brnjetic

Tiedote 20.6.2023

Suomalainen metallibändi Sidewalk Mafia julkaisi uuden singlen “Hummingbird” 16. kesäkuuta italialaisen levymerkin Sliptrick Recordsin kautta. “Hummingbird” on tulevan albumin toinen single, ja se edustaa levyn melodisinta osastoa ja bändille uudenlaistakin äänimaailmaa. Samalla biisissä on toki tuttuja Sidewalk Mafia -elementtejä ja raskautta, sekä vielä astetta melankolisempaa yleistematiikkaa.

Spotify: https://open.spotify.com/album/7d4USID3V6AMS91M0vRuVF
Muut suoratoistopalvelut: https://orcd.co/sidewalk-mafia-hummingbird

Laulaja-kitaristi Tommy kertoo:
“Biisin idea ja aihe tulivat mieleeni viime kesänä, kun keskustelin keskellä yötä hyvän ystäväni kanssa epäonnistumisista, vääristä valinnoista, väärästä käytöksestä ja yksin jäämisen peloista, tuskasta ja tunteista. Nämä asiat jäivät kolkuttamaan mieleeni ja seuraavana päivänä kotona teinkin tämän kappaleen akkarilla yhdeltä istumalta, mikä ei aina ole minulle tyypillisin tapa toimia”

 

1. Hummingbird


Aiemmin tulevalta levyltä ilmestyi ensimmäinen single “Soulcrushers”.

Sidewalk Mafia on “Blackened doom metal” -yhtye(trio) Helsingistä. Bändin soundi on äärimmäisen raskas ja painostava matalalle viritettyine kitaroineen. Sidewalk Mafia perustettiin vuonna 2020. Bändi julkaisi täyspitkän debyyttialbuminsa “72 Hours” digitaalisena versiona toukokuussa 2022 italialaisen levy-yhtiön Sliptrick Recordsin kautta.

Sidewalk Mafia on:
Tommy Angelov – laulu/kitara
Johannes Wolfpathon – rummut/laulu
Tom O´Valley – basso

https://www.instagram.com/sidewalkmafia/
https://www.facebook.com/Sidewalk-Mafia-109887307946993


Kuva: Vedran Brnjetic
Lähde: Sidewalk Mafia

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.