Wishing Well on julkaissut ensimmäisen singlen maaliskuussa julkaistavalta pitkäsoitolta

Valokuva: Henrik Sirelä
MAINOS:Tiedote 18.1.2023

Kotimaisen perinteisen hevin kärkinimiin lukeutuva Wishing Well on julkaissut ensimmäisen singlen maaliskuussa julkaistavalta bändin neljänneltä pitkäsoitolta. ”Soul Rider” -niminen kappale edustaa bändin tuotannossa hieman kevyempää, rennosti rullaavaa classic rock -tyylistä soitantaa. Sinkku julkaistaan On The Rocksin lavalla kuvatun promovideon kanssa.
”Valitsimme tämän biisin ensimmäiseksi sinkuksi koska se jotenkin kuvastaa erittäin hyvin sitä rentoa fiilistä ja hyvää tekemisen meininkiä, jota bändissä nyt on. Teemme tätä hommaa rakkaudesta lajiin ja on todella kivaa julkaista uusi albumi pitkästä aikaa, edellisestä julkaisusta tuleekin jo kolme vuotta. Olemme tehneet paljon hommia levyn eteen ja uudella levyllä on tuttuun tapaan monen tyyppisiä biisejä mutta tällä vähän iisimmällä biisillä on mukava aloittaa”, sanoo bändin kitaristi Anssi Korkiakoski, joka on kirjoittanut ”Soul Rider” -kappaleen.
”Biisi syntyi viime kesänä ja se treenattiin ja äänitettiin valmiiksi syksyllä, joten se taitaa olla meidän nopeusennätys, yleensä materiaalia haudutellaan vuositolkulla. Mutta se kertoo, että tästä biisistä olimme kaikki innoissamme”, jatkaa Anssi.
”Sin And Shame” albumi julkaistaan 17.3.2023. Materiaali äänitettiin jälleen kerran Henrik Sirelän johdolla ja hän on myös miksannut levyn kappaleet. Äänityksissä käytettiin useampaa studiota pääkaupunkiseudulla.
Katso musiikkivideo: https://youtu.be/FZDiIXscPSk
Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/wishingwell-soulrider
Yhtyeen aiemmat albumit ”Chasing Rainbows” (2016), ”Rat Race” (2018) ja “Do Or Die” (2020) on kaikki otettu erittäin hyvin vastaan raskaamman rockin yleisön keskuudessa koti- ja ulkomailla.
Yhtyeen uusi kokoonpano on nyt vakiintunut ja sen näkee ja kuulee nyt julkaistusta sinkusta hyvin. Pepe Tammisen laulu ja Matti Kotkavuoren basso istuvat saumattomasti bändin ilmaisuun.
Bändi tiedottaa tulevista esiintymisistä tarkemmin omilla some-kanavillaan. Tarkoitus on keikkailla niin paljon kuin mahdollista kuluvan vuoden aikana.
Wishing Wellin kokoonpano on:
Pepe Tamminen – laulu
Arto Teppo – Hammond-urut
Matti Kotkavuori – basso
Juha Kivikanto – rummut
Anssi Korkiakoski – kitara

Lähde: Inverse
Valokuva: Henrik Sirelä

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.