Balance Breach julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon “Overthrown”

MAINOS:Tiedote 9.12.2021

Mikkeliläinen Balance Breach julkaisi uuden kappaleen sekä musiikkivideon nimeltään “Overthrown”. Kuten edellinen “Escapers of Paradise” single, myös “Overthrown” jatkaa yhtyeen kulkua debyyttialbumia synkemmissä tunnelmissa. “Overthrown” on yhtyeen toinen singlejulkaisu tulevalta kakkosalbumilta (TBA), jonka julkaisee Out Of Line Music (Novelists (FR), Betraying the Martyrs, Being as an Ocean).

“Overthrown on tähänastisen katalogimme nopein biisi. Ellei myös raskain, niin ainakin raivokkain! Biisissä vallitseva tunnelma tukee vahvasti myös kappaleen lyriikoita, joissa kertojalta on vedetty matto totaalisesti jalkojen alta ja kaikki mikä muodosti siinä vaiheessa edellisen elämän, “palaa tuhkana tuuleen”. – Aleksi Paasonen, laulu

Yhtye on työstänyt uutta musiikkiaan luottotuottajansa Rami Nykäsen kanssa. Kappaleen miksaus ja masterointi on amerikkalaisen Grammy-ehdokkuuksia nappaneen tuottajakaksikon Carson Slovak & Grant McFarland käsialaa (August Burns Red, Polaris). 

Tulevat Balance Breach-keikat: 
14.1.2022 Tampere Yo-Talo. W/ Detset
10.2.2022 Helsinki Vanha Yo-Talo W/ Bloodred Hourglass, MyGrain & Oceanhoarse
Linkit:

Lähde: Balance Breach

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.