Grand Sorceress kunnioittaa uusimmalla singlellään edesmenneen luontofilosofi Pentti Linkolan muistoa

Kuva: Jan Trygg
MAINOS:

Tiedote 13.1.2023

Turkulainen stoner rock bändi Grand Sorceress kunnioittaa uusimmalla singlellään 2020 edesmenneen luontofilosofi Pentti Linkolan muistoa. Linkolan mukaan nimetyn Ben the Bolt Thrower kappaleelle on kuvattu myös komea musiikkivideo, jota tähdittää ammattimuusikko ja näyttelijä Veeti Kallio.
“Ben The Bolt Thrower video on kuvattu perheeni kotikunnassa Pyhärannassa. Veeti Kallio on asunut pienessä Varsinais-Suomalaisessa kunnassa viimeiset pari vuotta ja halusin saada hänet mukaan videoon. Saimme kuvausluvan Pyhärannan kirkkoon, joka sijaitsee upeassa paikassa meren rannalla. “ Kappaleen kirjoittanut Jussi Heikkinen kertoo.
Hautajaisteemaisessa musiikkivideossa Kallio esittää pappia ja orkesteri on mukana saattamassa laheistä ystäväänsä viimeiseen leposijaan.
“Halusimme panostaa musiikkivideossa elokuvamaiseen kerrontaan ja onneksi olimme ohjaaja Jan Trygin kanssa samoilla linjoilla, millaista visuaalista maailmaan luotaisiin. Saimme luotua videoon upean mystisen tunnelman.” Heikkinen jatkaa.
Grand Sorceress on perustettu 2020, kun soittajien toinen työnantaja KabukiDrop orkesteri joutui koronan takia jättäytymään keikkatauolle. Koronan ansiosta orkesteri sai aikaa säveltää uutta materiaalia niin KabukiDropille kuin uudelle projektilleen Grand Sorceresille. Grand Sorceress on nopeasti noussut sivuprojektista tasavertaiseksi ja jopa KabukiDroppia kunnian himoisemmaksi projektiksi. Bändi on valinnut laulu kielekseen englannin kansainvälisiä markkinoita ajatellen.
Grand Sorceress aktivoitui keikkailemaan alkuvuodesta 2022 ja on saanut kehuja jopa vimmaiseksi yltyvästä live-energiastaan. Bändi tulee kiertämään Suomea myös 2023 keväällä, mutta haaveena on päästä myös eurooppalaisille esiintymislavoille mahdollisimman pian.
“Ollaan ehditty soittaa jo useampaan otteeseen Turussa ja Helsingissä ja tänä vuonna haluamme laajentaa vaikutusaluettamme myös muualle Suomeen. Katsotaan jos kesällä vedetään muutamat festarikeikat ja syksyllä aletaan mahdollisesti järjestelemään keikkoja myös ulkomaille.” Heikkinen valottaa tulevan vuoden suunnitelmia.
Lähde: Grand Sorceress
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.