Shiraz Lane julkaisi päivitetyn version legendaarisesta ”Layla”-kappaleesta

Kuva: Reelika Järvekülg
MAINOS:


Tiedote 18.11.2022

Kulunut vuosi on ollut Vantaalta ponnistavalle hard rock -yhtye Shiraz Lanelle ikimuistoisen tapahtumantäyteinen. Vuoteen on sisältynyt niin Euroopan keikkalavojen kiertäminen yhdessä Crashdïetin kanssa, KISSin lämmittely Helsingin Jäähallissa, slotti Suomessa ensi kertaa järjestetyssä Knotfestissä, kuin myös runsaasti ylistäviä arvosteluja keränneen albumin Forgotten Shades of Life julkaisu ja tätä seurannut julkkarikiertue kotimaassa.

”Kulunut vuosi on onneksemme mahdollistanut keikkailun ja kiertueet lähes normaalein järjestelyin. Toukokuussa lähdimme takatalvea pakoon rundaamaan Eurooppaa yli kuukaudeksi. Palattuamme päädyimme luonnollisesti lämmittelemään lauteet KISSin ’jäähyväiskeikalle’ Helsingin jäähallille. Ikimuistoinen kokemus yhtä lailla – tulevat herrat sitten vielä takaisin vai ei. Toivottavasti tulevat. Kesän festarivetojen jälkeen suuntasimme Suomen rundille Forgotten Shades Of Life -albumijulkistuksen myötä. Kiertue rullasi syksyllä höyryjunan varmuudella rautaisten keikkojen siivittämänä kahden kuukauden ajan”, bändi kommentoi.

Bändi juhlistaa antoisaa menestysvuottaan julkaisemalla 18. marraskuuta Shiraz Lane -leimasimella varustetun spesiaaliversion klassikkokappaleesta Layla sekä isännöimällä varmasti uuden vuoden energisimmät bileet On the Rocksissa 31. joulukuuta:

”Näin marraskuun kynnyksellä päätimme riemastuttaa pikkujoulukansaa cover-versioinnilla Derek & The Dominosin klassikkokappaleesta Layla. Fiilisteltyämme biisiä halusimme paitsi saattaa sen nykynuorison tietoisuuteen, mutta myös lisätä siihen räväkkyyttä, energiaa ja vaaran tuntua. Loppuvuoden armottomin rokkiralli oli täten syntynyt kuin Jeesus-lapsi jouluna taistelemaan kaamoksen aiheuttamaa angstia vastaan! Uudenvuoden bileet Helsingin On The Rocksissa tulevat kruunaamaan vuoden 2022 karkelot ja kommellukset, joten saavu paikalle nauttimaan ja juhlimaan kanssamme!”

Lyhyen hengähdystauon jälkeen bändi jatkaa lavojen valloittamista kotimaan lisäksi muun muassa Karibialla, Keski-Euroopassa ja Briteissä. Tsekkaa alta tulevat jo julkistetut keikat.

TULEVAT KEIKAT:
31.12.2022 – On the Rocks (Helsinki) + The Empire Strikes (Liput)
5.1.2023 – Shamrock (Vantaa)
29.4.–4.5.2023 – Monsters of Rock Cruise 2023 (Cape Canaveral, FL, USA)
26.–28.5.2023 – Call of the Wild Festival 2023 (Lincoln, UK)

SHIRAZ LANE ON
Hannes Kett – laulu
Miki Kalske – kitara
Jani Laine – kitara
Joel Alex – basso
Ana Vilkkumaa – rummut

SHIRAZ LANE | FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Reelika Järvekülg

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.