Nummirock vahvistaa esiintyjälistaansa, The Halo Effectin, Mister Miseryn ja Party Cannonin ohella juhannuksessa mukana kotimaiset nousevat nimet

MAINOS:Tiedote 7.2.2024

Keskikesän legendaarinen metalliväen juhla Nummirock julkaisi tänään lisää mainion nipun esiintyjiä! Tässä listassa pääosassa on raskaan rockin ja metallin tulevaisuus – onhan Nummirock perinteisesti ollut monille tämän päivän tekijöille myös ponnahduslauta menestykseen.

Jo paikkansa metallikentällä vakiinnuttaneisiin uusiin kiinnityksiin lukeutuu ruotsalainen The Halo Effect, jonka juuret johtavat In Flames -yhtyeen miehistöön. Mikael Stannen kipparoima bändi julkaisi viimeisimmän Become Surrender -singlensä viime viikolla.

Muita uusia ulkomaisia vieraita ovat niin ikään länsinaapuristamme ponnistava, kauhutematiikasta aineksia ammentava Mister Misery, jonka seuraava uusi biisi Hand Of Death julkaistaan tämän viikon perjantaina. Brittiosaamista puolestaan tarjoilee Party Cannon, jonka lystikkään logon takaa paljastuu jyrkän brutaalia kuolometallia. Sekä Party Cannonin että The Halo Effectin keikat Nummirockissa ovat yhtyeiden ainoat kesän esiintymiset Suomen festivaaleilla.

Kotimaisten Nummirock-bändien lisäykset ovat mielenkiintoinen kattaus metallityylien kirjossa; ovathan mukana nyt myös Huora, Swansong, Enemies Everywhere, Vaasa Palaa, St. Aurora, De La Rocka,WikiRock sekä Poponjet. Stereo Terrorin dynaaminen DJ-kaksikko täydentää juhannuksen raskaimmat kekkerit.

Jo aiemmin Nummirockin esiintyjälistasta on paljastettu torstain pääesiintyjäksi kiinnitetty yhdysvaltalainen Body Count. Keikka Kauhajoella on samalla yhtyeen ainoa festivaalikeikka Suomessa. Muita kesän eksklusiivisia vetoja Nummirockissa tarjoilevat Rise of the Northstar (FR), Thy Art Is Murder (AU), Eluveitie (CH) sekä yhdysvaltalaiset Suffocation ja Shadow of Intent. Lisäksi Nummijärven rannalla nähdään niin ikään rapakon takaa saapuva Blackbraid.

Suomalaisosaajista aiemmin on ilmoitettu seuraavat yhtyeet:
Insomnium, Crownshift, Rytmihäiriö, Marianas Rest, Kallomäki, Tarot, Warmen, Horna, Shade Empire, Deathchain, Kaunis Kuolematon, Suotana, Nicole sekä KYY.

Nummirockin lipunmyynti käy vilkkana, ja vielä tämän kuun ajan lippujen hinta pysyy vielä samana. maaliskuun alussa ennakkolippujen hinta nousee.

Joka vuosi lopppunmyydyt Nummirockin hevimajat tulevat myyntiin myös pian, helmikuun 20. päivänä.

Festivaalin ennakkoliput ovat nyt myynnissä Nummirockin sivuillaTiketissä sekä Lippu.fi-palvelussa.

Nummirock on ikärajaton tapahtuma, jonka suositusikä on 16 vuotta.

Nummirock järjestetään 19.–22.6.2024.

www.nummirock.fi
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.