Tyrantti palaa julkaisukantaan – “Lihaa mattoon!” -single on nyt julkaistu

Kuva: Hannu Juutilainen
MAINOS:Tiedote 11.4.2024

Kotimaan legendaarisin niittiheviyhtye Tyrantti julkaisee uutta musiikkia. Bändi ilmoittaa  järjestyksessä kolmannen pitkäsoittonsa ilmestyvän ensi syksynä, ja siltä julkaistaan nyt ensisingle “Lihaa mattoon!”.

”Raskaat kitarariffit ja piiskaava komppi tekevät uudesta Lihaa mattoon! -sinkusta Tyrantin rajuimman kappaleen tähän saakka. Kappaleen sanat eivät käsittele ruokaa – sen sijaan tekstistä voi löytää kaikille tuttuja teemoja oman mielenterveytensä haasteisiin ja niiden selättämiseen liittyen. Raskaudesta huolimatta yhtyeelle ominaista melodisuutta ei olla kuitenkaan unohdettu, sillä kappaleen mieleenpainuva kertosäe on samalla kenties tarttuvinta Tyranttia koskaan!” yhtyeestä sanaillaan.

Tyrantti kuvailee uutta singleä niin ikään erinomaiseksi esimerkiksi myöhemmin tänä vuonna ilmestyvästä pitkäsoitosta, jonka materiaali tulee olemaan raskaampaa ja koskettavampaa kuin aiemmin.

“Kappale syntyi räjähdyksenomaisesti kertaheitolla vain heittämällä riffiä riffin perään. Kun sanoitukset olivat kasassa, kokonaisuus oli kerta kaikkiaan niin toimiva, että Lihaa mattoon! -kappale oli meille selvä sinkkuvalinta”, yhtyeen kitaristi Henri Seger toteaa.

Tyrantti keikkailee tiiviisti ympäri Suomea kuluvan kevään ja kesän aikana. Yhtyeen keikkalista näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

La 13.4.2024 April Adrenaline, Ikaalinen
Pe 19.4.2024 Tavastia-klubi, Helsinki* SOLD OUT
La 20.4.2024 Tavara-asema, Tampere*
La 10.8.2024 Hellsinki Metal Festival
Pe 30.8.2024 Toppila Klubi, Oulu
La 31.8.2024 Helmen Venetsialaiset, Kiuruvesi
*pääesiintyjä Huora

FACEBOOK | INSTAGRAM WEBSITE

 

Lähde: Ginger Vine Management & PR