Tuska 2023 – Lipunmyynti ennätysvilkasta, soittoajat julki ja muutoksia esiintyjissä

Helsingissä kesällä järjestettävän Tuskan lipunmyynti on käynyt tänä vuonna ennätyskuumana. Festivaali on julkaissut tänään esiintyjien soittoaikataulut. Myös ohjelmistoon on tullut muutoksia.

Tiedote 2.6.2023

Helsingin Suvilahdessa 30.6.–2.7. järjestettävän Tuskan lipunmyynti on ollut tänä vuonna ennätyksellisen vilkasta. Kolmipäiväisen metallifestivaalin lauantailiput ja kaikki VIP-lipputyypit on myyty edellisiä vuosia aikaisemmin loppuun jo toukokuun alkupuoliskolla. Myynnissä on vielä kahden ja kolmen päivän sekä perjantain ja sunnuntain päivälippuja.

“Ihmiset ovat selkeästi kaivanneet Tuskan tunnelmaa. Viime kesänä ylsimme ennätysyleisöön 49 000 kävijällä viikonlopun aikana ja tämän vuoden festarilippujen menekki on ollut jopa entistäkin rivakampaa. Tällä tahdilla ennätyksiä rikotaan tänäkin kesänä”, kertoo Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen.

Tuskan tulevaisuudesta on herännyt kysymyksiä Suvilahden tapahtuma-alueen lähivuosien muutostöiden vuoksi.

“Selvitämme parhaillaan, että voidaanko festivaali järjestää jatkossakin Suvilahdessa. Voi olla, että pysytään Suvilahdessa, voi olla että muutetaan. Hyvä ratkaisu löydetään varmasti”, jatkaa Mäkynen.

Soittoajat julki, muutoksia esiintyjissä

Tuskan esiintyjien soittoaikataulut on julkistettu tänään ja ne löytyvät festivaalin verkkosivuilta. Esiintyjäkattaukseen on tullut myös muutoksia. Newyorkilainen death metal -pioneeri Suffocation on joutunut peruuttamaan Euroopan kiertueensa sairaustapauksen vuoksi ja kanadalaisbändi Spiritbox on puolestaan perunut Tuska-keikkansa logistisiin syihin vedoten.

Korvaaviksi esiintyjiksi ovat varmistuneet vahvoihin riffeihin luottava lontoolaiskolmikko Urne ja melodista metallia soittava hollantilaisyhtye Delain.

Tuska 2023 -ohjelma:

Perjantai 30.6.2023
Gojira, Arch Enemy, Jinjer, While She Sleeps, Avatar, Glenn Hughes, Mokoma, Lost Society, Diablo, Dance With The Dead, Imminence, Blood Incantation, Vended, Foreseen, Galvanizer, Miseria Ultima, Sepulchral Curse, Vansidian, Kouta, Kúru

Lauantai 1.7.2023
VV (Ville Valo), In Flames, Motionless In White, Clutch, Marko Hietala, Haken, Turmion Kätilöt, Memoriam, Butcher Babies, Swallow The Sun, Finntroll, Orbit Culture, Brymir, A. A. Williams, Silver Bullet, Solothus, Dirt, Bob Malmström, Ashen Tomb, Nakkeknækker, Nervebreak, Angles Mortis, Slash The Smile

Sunnuntai 2.7.2023
Ghost, The Hu, Electric Callboy, Lorna Shore, Delain, Urne, Xysma, Imperial Triumphant, Smackbound, …And Oceans, Vermilia, Dreamtale, Irrational Cause

Liput:
Kaikki lippukategoriat ovat nyt myynnissä Tuskan virallisten lipunmyyntikumppaneiden verkostoissa TiketissäTicketmasterissa ja Lippu.fi:ssä.

Yhden päivän liput alk. 129,00€ (HUOM: Lauantain liput loppuunmyyty!)
Kahden päivän liput alk. 169,00€
Kolmen päivän liput alk. 209,00€

VIP Area 51 -liput loppuunmyyty.

Majoitus + lippupaketit:
Hotelli- ja lippupaketit Tuskaan saatavilla Elämyksen kautta.

Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

TUSKA 30.6.–2.7.2023
Helsinki, Suvilahti
#tuskafestival

Linkit
Facebook
Instagram
Twitter
Verkkosivut
YouTube

 

Lähde: Tuska

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.