Craneium julkaisi uuden musiikkivideon ”Sands of Gold”

Kuva: Jan Trygg

Tiedote 10.5.2023

Raskasta fuzzrokkia soittava Craneium julkaisi uuden musiikkivideon ”Sands of Gold” sinkulle The Sign Records:in kautta. Viimeiset kuukaudet Turkulainen bändi on soittanut aktiivisesti ja video on kuvattu keikoilla sekä Suomessa että Ruotsissa.

Craneium soittaa kevään aikana:
20.5 Varjobaarissa Tampereella
26.5 The Signfest:issa Tukholmassa

Rumpali Joel Kronqvist kommentoi:

”Onpa ollut taas tosi kiva soittaa keikkoja. Siksi teimme tämmönen road movie-mainen musiikkivideo. Olemme alkuvuoden aikana käynyt sekä Göteborgissa että Maarianhaminassa ja jakanut lavan ihanien yhtyeiden kanssa. Olemme tosi kiitollisia ja lisää hauskoja keikkoja on tulossa kesän ja syksyn aikana”

Ruotsalainen levy-yhtiö The Sign Records julkaisi Craneiumin viimeisimmän studioalbumin ”Unknown Heights” syksyllä 2021. Albumin äänitti ja miksasi Studio Underjordin tuottaja Joonas Hassinen, mikä kiinnitti kansainvälisen musiikkimedian huomion. Albumin julkaisun jälkeen bändi on soittanut Truckfighters Fuzz -festivaalilla Tukholmassa, uudella stoner-festivaalilla DesertHel Helsingissä, kuin myös ruotsalaisella indiefestivaalilla Festival Of The Midnight Sun Linköpingissä.

Lähde: Craneium
Kuva: Jan Trygg

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.