Within Temptation lohkaisi ensimmäisen “Wireless”-singlen tulevalta albumiltaan

Kuva: Hannu Juutilainen

Tiedote 19.5.2023

Viime vuonna menestyksekkäästi Pohjois-Amerikassa Iron Maidenin matkassa kiertänyt Within Temptation jatkoi voittokulkuaan Euroopassa Evanescencen kanssa Worlds Collide -yhteiskiertueen merkeissä.

Nyt yhtye suuntaa katseet tulevaisuuteen sekä myöhemmin tänä vuonna julkaistavaan albumiin, joka tulee olemaan Within Temptationin kahdeksas täyspitkä studioalbumi. Levystä ei ole paljastettu vielä mitään tarkempia tietoja, mutta tänään siltä lohkaistiin ensimmäinen single “Wireless”. Kappale suuntaa tähtäimen rohkeasti synkkiin, mutta ajankohtaisiin aiheisiin.

Spotify: https://open.spotify.com/album/2XzK5f8ZxVwNgWBIopIQuB

”Wireless kertoo sotilaasta joka on lähtee sotaan varmana siitä, että taistelee oikean asian puolesta. Valtion hallitsema media on aivopessyt hänet, ja hän uskoo että palaa kotiinsa sankarina. Hän kuitenkin löytää itsensä väärältä puolelta ja huomaa, että häntä on vain käytetty. Tästä huolimatta ihmiset näkevät hänet brutaalina valloittajana. Häntä, ja useita muita on vain johdettu harhaan ja heidän elämänsä on pilattu”, yhtyeen laulaja Sharon den Adel kertoo.

1. Wireless

“Wireless” valmistelee yhtyeen faneja kohta alkavaa festivaalikautta varten, ja yhtye uskoo fanien ottavan kappaleen nopeasti omakseen. Keikkakesän kohokohtia bändille ovat Iso-Britannian sekä Saksan Download-festivaalit sekä Ranskan Hellfest.

https://www.facebook.com/wtofficial/
https://www.instagram.com/wtofficial/
https://www.within-temptation.com/


Kuva: Hannu Juutilainen
Lähde: Ginger Vine Management & PR

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.