Melodista metallia loihtiva Parashyne julkaisi sitoutumisesta ja luopumisesta kertovan “It All” -singlen

Kuva: Rocktografia
MAINOS:Tiedote 5.7.2024

Soittajarivistönsä vähän aikaa sitten muodostanut Parashyne on valloittanut melodisen metallin ystäviä vasta parin vuoden ajan, mutta on siinä ajassa onnistunut keräämään itselleen laajalti myös kansainvälistä kuulijakuntaa. Nyt yhtye on Calibration-debyyttialbuminsa äärellä, jolta saatiin ensimmäinen maistiainen musiikkivideon kanssa julkaistun Beehive-singlen muodossa.

Tänään vuorossa on levyn seuraava maistiainen It All, joka julkaistaan myös musiikkivideon saattelemana.

”It All kertoo tilanteesta, jossa olet valmis antamaan kaikkesi ja sitoutumaan jonkin asian puolesta, vaikka se tarkoittaisi luopumista omasta vapaudesta ja omista mielipiteistä. Vaikka se kahlitsisi sinut rooliin, joka ei tunnu hyvältä”, Tanja Härkönen kertoo ja jatkaa:

Annat kaikkesi, koska haluat jutun onnistuvan, mutta samalla se imee mielenterveyden ja sinusta tuntuu, että olet vain hyödyke ilman omaa tahtoa. Loppujen lopuksi, kun pääset pois siitä roolista, halusit sitä tai et, tunnet itsesi taas vapaaksi olemaan oma itsesi ja pääset näyttämään koko potentiaalisi. Vaikka se aluksi tuntuisi siltä, että on menettänyt kaiken.”

Videon kuvauksesta vastasi tuttuun tapaan musapiireistä tunnetun Rocktografian Niko Sihvonen. Parashynen voimanainen sekä primus motor Tanja Härkönen vastasi jälleen editoinnista ja ohjauksesta.

”It All -singlen video suunniteltiin käyvän käsi kädessä uusien promokuviemme sekä yleisen visuaalisuuden kanssa. Punaisena lankana toimii vahva kontrasti pimeyden ja kirkkaiden värien välillä. Mustasta tyhjyydestä ponnahtavat värit ja lyriikat sopivat myös biisin aiheeseen: ristiriidan tunne kaiken antamisen, kaiken menettämisen ja itsensä takaisin ottamisen ja värien palautumisen välillä”, Tanja Härkönen kommentoi.

Parashyne on:
Laulu: Tanja Härkönen
Kitarat: Samuli federley
Basso: Sofia Kaipainen
Rumpujen ohjelmointi: Tomas Kasprzyk

PARASHYNE | FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | TIKTOK | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR