VK3312 julkaisi uuden singlen “Paha Pastori”

MAINOS:Tiedote 12.4.2024

Dreamtalen ja Masterstroken rumpalin pestiä hoitanut Janne Juutinen on julkaissut aiemmin yksittäisiä suomirock biisejä artistinimellä Juutine, mutta omien sanojensa mukaan nyt on vasta tulossa hänen oikea soololevynsä. Sooloprojektin nimi on VK3312 ja “Paha Pastori” on ensimmäinen single tulevalta ”Horrorskooppi”-pitkäsoitolta.

”Mun musaharrastuksen innoittaja ja yksi lempibändeistä on ehdottomasti Anthrax joten koen, että nyt tein sellaisen levyn josta kuuluu vahvasti vaikutteet, kuitenkaan niitä suoraan plagioimalla.” Juutinen summaa projektiaan.

”Projekti sai alkusysäyksen kesällä 2023 kun soittelin rummuilla erilaisia komppeja ja jossain kohtaa päätin äänittää sitä soittoa. Kun sitten kuuntelin rumpuäänityksiäni niin huomasin, että niissähän oli selkeä biisin kaava: intro, säe, kertsi jne. Otin sitten kitaran ja rupesin soittelemaan komppien päälle riffejä ja huomasin tekeväni thrash metallia.” Juutinen kertoo.

”Paha pastorin sanoitukseen sain inspiraation Anthraxin Among the living levyn kannesta ja näin ollen myös Poltergeist leffasta.” Laulut ja kaikki instrumentit Juutinen hoitaa itse lukuunottamatta kitarasooloa. ”En ole mikään soolokitaristi joten levylle pyysin kavereita soittamaan sooloja. Paha pastorin soolon hoitaa Lordin kitaristi Kone.

VK3312 – PAHA PASTORI
Laulu, kitarat, basso ja rummut, Janne Juutinen
Kitarasoolo, Kone (Lordi)
Taustahuudot, Erkki Seppänen (KYPCK), Seppo Kolehmainen (Warfarer), Janne Juutinen
Miksaus, Jussi Kulomaa/Metalmixing.com
Masterointi, Jaakko Viitalähde/Virtalähde mastering
Kannet, Janne Juutinen

Lähde: Janne Juutinen