Trashcan Dance julkaisi melodisen katurock-singlen “Go-go Dancer” tulevalta albumiltaan

Kuva: Trashcan Dance

Tiedote 26.5.2023

Katurockyhtye Trashcan Dance loi nahkansa ja julkaisee uuden albumin melodista mutta rosoisen tinkimätöntä hardrockia kauhutemaatikalla. “Killing Moon” albumin ensimmäinen single “Go-go Dancer” puskee kuin janoinen basisti baaritiskille ennen valomerkkiä.
Yhtyeen pitkään odotettu kokopitkä on täynnä rujonkauniita energiapurkauksia klassisen glampunkin ystäville.
— Go-go Dancer on verinen tarina kaltoin kohdellusta rullaluistelijatytöstä jolla niin sanotusti palaa päreet. Levyn punaisena lankana on erinäiset kauhu- ja scifitarinat. Inspiraatioina mainittakoon m.m. 80-luvun tietokonepelit, Ruggero Deodaton kannibaalielokuvat ja tietenkin Hitchcockin Psychosta tuttu legendaarinen Norman Bates, yhtyeen vokalisti Lasse kertoo.
Trashcan Dance vie sinkulla tutun teatraalisen rockinsa yhä melodisempaan suuntaan. Punk- ja metallivaikutteet aikaisemmilla julkaisuilla ovat tällä kertaa antaneet tilaa orgaanisemmalle hardrockille tutuilla goottiviboilla.
— Tällä kertaa potentiaalisia sinkkuja oli niin monta että oli suorastaan vaikea päättää mitkä kappaleet haluamme julkaista sinkkuina. Go-go Dancer valittiin ensimmäiseksi singleksi sen takia että se on todella tarttuva ja melodinen kappale jolla on kutkuttava tarina, yhtye toteaa.
Go-go Dancer-singlen ja tulevan albumin julkaisee kreikkalainen Sleaszy Rider Records jonka kanssa yhtye jatkaa yhteistyötä.
Viime vuonna julkaistiin myös industriaalihenkinen kappale “Polezhaevskaya Station” joka oli tulosta Trashcan Dancen ja synthwave-yhtye Stealth Divisionin yhteistyöstä. Tämäkin kappale löytyy tulevalta albumilta.
Kuuntele kappale Spotifyssä.
Esimakua levystä saatiin keväällä Trashcan Dancen ja Marco Luponero & the Loud Onesin yhteisellä livestriimillä, jossa Trashcan Dance soitti kuusi uutta biisiä Bar Loosen lavalla Helsingissä.
Katso tallenne livestriimiltä YouTubesta:
https://www.youtube.com/watch?v=tLDBubVEBCs
Linkit:

Lähde: Inverse

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.