Solution 13 julkaisi uuden singlen “Let the punishment fit the crime”

Kuva: Onni Kinnunen
MAINOS:Tiedote 28.10.2022

Oululainen rock-henkistä metallia esittävä Solution 13, jonka jäseniä on vuosien varrella nähty useammassakin bändissä (Poisonblack, Afterworld, Wengele, National Napalm Syndicate, Bleeding Utopia), kasasi rivinsä pitkän tauon jälkeen vuonna 2020.

Lokakuussa 2021 bändi julkaisi paluulevynsä ”Chapters from private hell” ja jatkoa on luvassa tammikuussa 2023 julkaistavan uuden albumin ”Turmoil diaries” myötä, jonka julkaisijana toimii Audion.fi. Levyn ensimmäisen sinkkujulkaisu päivittää samalla bändin soundia piirun verran rankempaan suuntaan. Uusi sinkku ”Let the punishment fit the crime” julkaistiin tänään perjantaina 28.10.2022.

“Studioon mennessä ajatuksena oli se, että jos toisessa päässä skaalaa on Motörhead ja toisessa Göteborg-death metal, niin jostain sieltä välimaastosta pitäisi löytyä Solution 13 vuonna 2022. Toki tähän soppaan heitettiin sitten myös kaikenlaista muuta joukkoon”, yhtye kommentoi.

https://www.facebook.com/solution13band
https://www.instagram.com/solution13band/


Kuva: Onni Kinnunen
Lähde: Solution 13

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.