Goottirockin nousutähti The Funeral Portrait julkaisi uuden “Voodoo Doll” -singlen

Kuva: Aaron Marsh
MAINOS:Tiedote 24.8.2022

Goottiestetiikalla verhottu atlantalainen rock-yhtye The Funeral Portrait on aloittanut pohjustamaan ensi vuoden alussa julkaistavaa täyspitkää studioalbumiaan. Yhtye lohkaisi levyltä maistiaisiksi ensimmäisen singlen “Voodoo Doll”.

Spotify: https://open.spotify.com/album/4tCEwMi6DenPYV1j8sUOlv

Emotionaalisuuttaan peittelemätön yhtye kertoo uuden kappaleen saaneen inspiraationsa omakohtaisista kokemuksista kivuliaissa parisuhteissa. Kappaleen värikästä goottikuvastoa viljelevän musiikkivideon yhtye teki yhteistyössä ohjaaja Aaron Marshin kanssa.

”Voodoo Doll kuvailee yksipuolista omistautuneisuutta parisuhteessa ja sitä kipua, kun rakkaasi tuhoaa itseään kovilla aineilla. Olen avannut sydämeni väärille ihmisille monta kertaa elämäni aikana. Mikään ei ole niin tuskallista kuin olla rakastunut ihmiseen, joka satuttaa sinua jatkuvasti, ja tuhoaa itseään siinä samalla”, laulaja Lee Jennings kertoo ja jatkaa:

”Olemme kuitenkin hyvin innoissamme, kun pääsemme jakamaan tämän kappaleen maailman kanssa! Voodoo Doll tarjoaa teille ensimmäisen pilkahduksen kokonaisuudesta, jota olemme teille hartaudella valmistelleet.”

 

1. Voodoo Doll

http://www.tfpcoffincrew.com/
https://www.facebook.com/TheFuneralPortrait
https://www.instagram.com/tfp_insta/
https://open.spotify.com/artist/4iGsihTcyZ80RQFZhC8bf8


Kuva: Aaron Marsh
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.