St. Aurora aloitti tulevan EP:nsä pohjustamisen “Hold The Line” -singlellä

Kuva: St. Aurora
MAINOS:Tiedote 18.11.2022

Vuonna 2020 perustetun St. Auroran debyytti-EP They All Remember esitteli rock-kansalle viime keväänä vaikutteilleen ja musiikillisille sankareilleen nyökkäävän, ja omaa ääntään hakevan joukon tyylitajuisia muusikoita.

Hurmaavan kaistapäisten vaihtoehtorokkareiden toinen lyhytsoitto saattelee heidät omilleen taiteellisesti niin yhtyeenä kuin yksilöinä, jotka tuovat kokonaisuuteen oman persoonallisen värinsä ja musiikillisen säväyksensä. Yhtye julkaisi tänään ensimmäisen maistiaisen ensi vuonna tulevalta kakkos-EP:ltään Hold The Line -singlen muodossa. Uuden kappaleen ohella St. Aurora hemmottelee fanejaan myös tyylikkäällä musiikkivideolla, joka saadaan katsottavaksi parin viikon päästä.

”Hold the line oli näistä seuraavan EP:n biiseistä varmaan nopeiten valmiissa mallissa. Osku oli vääntänyt sen melkeen lopulliseen muotoonsa jo demottaessa. Se tuntui jo hyvin alkuvaiheessa siltä, että tän täytyy olla ensimmäinen sinkku.

Biisin aihe on arkaluontoinen ja synkkä. Se käsittelee turhautumista siihen, kuinka ihmiset joutuvat odottamaan apua siihen asti, että alkaa olemaan liian myöhäistä. Taustalla on ahdistava ajatus siitä, kuinka avun saanti on mahdollista ainoastaan jos henki on uhattuna”, laulaja Nile Nilsson kertoo ja jatkaa:

”Koko tuleva EP on itseasiassa aika synkkää kuvastoa. Lähinnä siksi, että biisien kirjotushetkellä mua inspiroi kylmät aiheet ja asiat, jotka huolestuttaa mua. Olis silti valheellista väittää, ettäkö duurihommat ois kokonaan koluttu.”

Sarja energisiä keikkoja bändin kotikaupunki Helsingissä sekä tasaiseen tahtiin kasvanut ja innokas fanipohja ovat kasvattaneet yhtyeen nälkää, ja valmistaneet heitä vääjäämättömään vaihtoehtorock-skenen vallankumoukseen.

St. Aurora on:
Osku Mäkinen – kitara, taustalaulut
Vallu Kousa – rummut
Nile Nilsson – laulu
Petja Piensalo – kitara
Eemi Lamberg – basso, taustalaulut

ST. AURORA | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: St. Aurora

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.