Kamelot (USA) alkukeväästä Suomeen

Kamelot
Kuva: Raisa Krogerus
MAINOS:Tiedote 16.12.2022

Yhdysvaltalainen progressiivista, sinfonista voimametallia soittava Kamelot saapuu keväällä Suomeen. Yhtye jytää keskiviikkona 29. maaliskuuta Helsingin Vanhalla, perjantaina 31. maaliskuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella ja lauantaina 1. huhtikuuta Oulun Tullisalissa.

Floridan Tampassa vuonna 1991 perustettu Kamelot on kulkenut pitkän tien. Vuodesta 2012 asti laulajana toiminut ruotsalainen Tommy Karevik on tärkeä osa bändiä. Vokalisti on yhdessä kitaristi Thomas Youngbloodin ja kosketinsoittaja Oliver Palotain kanssa luonut pohjan seuraavalle Kamelotin pitkäsoitolle, jota on lupa odottaa markkinoille vuonna 2023.

Awaken The World Tour juhlistaa Kamelotin kunnioitettavaa uraa ja tulevaisuuteen katsovaa näkemystä. Sinfoninen voimametalli on enemmän kuin elossa maalis-huhtikuussa Suomessa.

Mukana Kamelotin kiertueella iskevät tunisialainen progressiivinen metalliyhtye Myrath, tumma ja sinfoninen ruotsalaisraskailija Eleine ja saksalainen, modernin metallin lähettiläs League of Distortion.

KAMELOT (USA)
Awaken The World Tour 2023
+ special guests: MYRATH (TUN), ELEINE (SWE), LEAGUE OF DISTORTION (GER)

Ke 29.3.2023 Helsinki, Vanha Ylioppilastalo (liput alk. 36,50 e Lippu.fi)
Pe 31.3.2023 Tampere, Tullikamarin Pakkahuone (liput alk. 36,50 e Tiketti)
La 1.4.2023 Oulu, Tullisali (liput alk. 34,50 e Ticketmaster)

Ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 19. joulukuuta 2022.

https://www.kamelot.com/
https://www.myrath.com/
https://www.eleine.com/
https://www.facebook.com/leagueofdistortion


Lähde: Nem Agency Oy

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.